oneee Napisano 10 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 siema myśle ze zadanie 31 mozna by pomniąc dlatego ze : kazdy mooon ma 3k średnice i zeby zrobić te zadanie potrzebne nam jest 1kk gs i wtedy jest na zniszczenie 30% juz pomijam toale chodzi mi oto ze surowce jakie sie dostaje za to wynosi 1kk i myśle ze to jest nie opłacalne bo wiecej wydam na gs niz zarobie z tego zadania jestem za możliwościa pominięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melkorian Napisano 10 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 dobre zadanie bo trza sie chwile pomęczyć z nim. Jestem za tym aby nie można było go pomijać deusx, SDbit i hhsnake0 dodali reakcje 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oneee Napisano 10 Czerwca 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 no ale 0 zysku bd miał z tego zadania a one są chyba po to zeby zarobić surowce a nie być stratnym ? ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 10 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Zadania są głownie po to, aby poprowadzić początkującego gracza przez grę.Ogólny bilans wykonanych zadań masz na spooooory plus, więc nie widzę sensu nie "inwestowania", a zapłacenia za zadanie 31, celem odblokowania kolejnych zadań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goldi Napisano 10 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 (edytowane) no ale 0 zysku bd miał z tego zadania z tego zadania masz mieć motywacje do ruszenia na niszczenia moonów kolejnych żeby sobie już robić kolejne, a nawet jak na 0 wychodzisz to masz potem zadania z badaniami na których na pewno na 0 nie wyjdziesz, że o minusie nie powiem nawet. Deus a mówiłem że cyrki będą jak drzewka nie będzie bo sie ludzie poblokowani będą czuć ?to jak już sie wypowiadam to odrazu spytam czy coś dalej z tym idzie do przodu ? bo gdzieś coś urywki jakies mnie doszły że pracuje ktoś teraz nad nimi znowu, czy nie ? @downto wiem bo uczestniczyłem w ich powstawaniu częściowo, troche wkładu też tam mam.bardziej mi włąśnie o ten nieokreślony termin chodziło bo już nie pamiętam kiedy je robiliśmy z Nerielem już.... Edytowane 10 Czerwca 2012 przez Goldi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 10 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Nowe zadania będą wprowadzone, będą one podzielone kategoriami, wszystko to jednak nie ma jeszcze określonego terminu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi