Gość Braus Napisano 9 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 (edytowane) Innych linków nie znam. Proszę pytać w temacie, może ktoś udostępni 1. Link do szpiegahttp://uni6.ogam.net...type=1&ships=99 2. Link do galaktykihttp://uni6.ogam.net...xy=6&system=43. Skoro pozwolono nam na grę linkami, to niech to będzie dla wszystkich a nie tylko dla wybranych (kumatych). Mi rozgryzienie składu linka zajęło sporo czasu i nerwów Edytowane 9 Czerwca 2012 przez leon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 9 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 (edytowane) http://uni6.ogam.net...type=1&ships=99kolonizowanie http://uni6.ogam.net...type=1&ships=99zbieranie pz za deuterek na u6 mogę podać parę innych a trochę tego jest Edytowane 9 Czerwca 2012 przez spieriz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Braus Napisano 9 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 za deuterek na u6 mogę podać parę innycha trochę tego jest Nie bądź gnida. Daj kolegom za free Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 9 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 dałem już za darmo kolonizator i pz, skan też był ode mnie tylko Ty go udostępniłeś kolegom? to ktoś tutaj mnie jeszcze lubi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Braus Napisano 9 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 dałem już za darmo kolonizator i pz, skan też był ode mnie tylko Ty go udostępniłeś żeby nie wstawk Reksia do postu z banami, to w życiu bym nie doszedł do składni linka na szpiega. Co innego liczyć a coś innego miec pojęcie o linkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiabelTasmanski Napisano 9 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 http://uni6.ogam.net...type=1&ships=99kolonizowanie http://uni6.ogam.net...type=1&ships=99zbieranie pz za deuterek na u6 mogę podać parę innych a trochę tego jest Spieriz wydaje mi się że te linki są identyczne do tego co podał leon (skan) ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 9 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 Spieriz wydaje mi się że te linki są identyczne do tego co podał leon (skan) ;>uwierz, że tylko Ci się wydaje zresztą sprawdź w praktyce kliknij sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Braus Napisano 9 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 Mam nadzieję, że ten temat przysłuży jak najszybszemy zablokowaniu użuwania linka w grze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 9 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 (edytowane) nieeeeee.leon, zły człowieku! linki są prawie do wszystkiego - skany, pz, kolonie, falanga, budynki, bank. nawet sklep Edytowane 9 Czerwca 2012 przez spieriz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damianflk Napisano 9 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 uni2.ogam.online/ajaxsend.php?mission=8&galaxy=1&system=23&planet=5&type=2&ships=99 ten link z tym " type=1" mi nie działał, dlaczego jak wstawiłem type=2 działa ? A fs mozna wysłać tak też ? Albo jakies pare rodzaji statków przy ucieczce ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 9 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 type=1 - planetatype=2 - pztype=3 - moon fs tak nie mozna wyslac.pare rodzajów statków też nie.można tylko to, co się robi bezpośrednio z galaktyki - skan, pz, falanga, kolonia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damianflk Napisano 9 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 A falanga i te budynki co pisales to podpowiesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 9 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 lepiej nie, bo zaczniecie robić boty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
livemylife Napisano 9 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 bo type to planeta moon lub pz wystarczy wiedziec jakie misje maja numer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 9 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 i tak da się tylko misje szpieguj, zbieraj i kolonizuj z linku zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Braus Napisano 9 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 &ships=99 wiesz co to znaczy? Chyba 99.Bo ja nie wiem. Więc za wiele nie kombinuję. 99 sond. Wszelka inna próba wysłania linku do szpiega ze zmiana nr. misji skończy się niepowodzeniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 9 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 nie tylko 99 sond, ogólnie 99 statków.jeśli się nie mylę, to przy misji "zbieraj" tez mozna ustawic ilosc recyklerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damianflk Napisano 9 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 Boty nie wiem jak robic nawet, zapytalem tylko o te budynki i falange Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faziee Napisano 9 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 DO DEUSX'A: Zostaw już te linki... zablokowałeś sesję, zostaw chociaż to co w tym złego skoro wszyscy są równi teraz.. bo zostało to udostępnione, mapy sam musi każdy zrobić żeby tak skanować wiec wysilek nie lada w to wkladam. Nie mozna skanowac po jednym kliknieciu tylko oddzielnie w linki trzeba klikac, to jest jak najbardziej OK, nie ruszaj już nic, proszę bo co nowego zrobię/znajdę ( w miarę legalnego) to zaraz jest modernizowane i od nowa muszę się męczyć na tworzeniu kolejnych list Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 9 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 taaak taaak, Ty znajdziesz zablokowane czy nie, chyba nie ma różnicy, bo i tak trzeba każdego osobno wkleić po tym jak flood session jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zgred Napisano 13 Marca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 (edytowane) Wysyłanie floty na 7:90:5 z misją szpieguj. Twoja przeglądarka nie działa poprawnie !.http://uni5.ogam.online/ajaxsend.php?mission=6&galaxy=7&system=90&planet=5&type=2&ships=99 co robie zle ?:/ Edytowane 13 Marca 2013 przez Quahodron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SheeVa Napisano 13 Marca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 te linki nie dzialaja. zostaly zablokowane i nie wolno korzystac z temu podobnych rzeczy. czytaj forum.nadal jest sposob aby to omijac,ale juz dawno to zglosilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zgred Napisano 13 Marca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 aa. no dobra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlaraS Napisano 3 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 [wymoderowano] //ban 7 dni za całkowity brak kultury//deusx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kOtello Napisano 3 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Skasuj wszystkie planety a na matce wyburz budynki i po kłopocie, konto praktycznie wyzerujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi