Gladiator Napisano 7 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 Jestem założycielem sojuszu, wprowadziłem rangę "Radny" o wszystkich możliwych prawach (wszystkie zaznaczone opcje) i osoby mające tą rangę (trzy) nie mają możliwości zarządzania członkami w sojuszu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 7 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 w sojuszu prawie nic nie działa miał on być przepisany już dawno, nie wiadomo kiedy to nastąpi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gladiator Napisano 7 Czerwca 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 Tak samo jest chyba z wierszem "Nieaktywny od" bo niektórzy mają już po 21 dni a sojusz istnieje od niecałego tygodnia.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 7 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 w sojuszu chyba nie działa nic poza jego zakładaniem, rozwiązywaniem, dodawaniem/ustawianiem rang i wywalaniem z sojuszu a, i jeszcze status online działa sortowanie, "niekatywny od", prawa rang nie działają, bbcode też często szwankuje. na pewno coś jeszcze by się znalazło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gladiator Napisano 7 Czerwca 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 A jest wiadomo w jakim terminie zostanie to jakoś przywrócone? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dagger157 Napisano 7 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 A jest wiadomo w jakim terminie zostanie to jakoś przywrócone?To wszystko jest w planach, ale są ważniejsze rzeczy do zrobienia. Lista jest długa (tak twierdzi deusx) i nie wiadomo kiedy sojusz zostanie poprawiony. Deusx miesiąc temu pisał mi, że zrobi jak wprowadzi ref linki (są już wprowadzone), ale wiadomo jak to jest. Na bieżąco trzeba wiele innych usterek naprawiać i to się odkłada. Może miesiąc, może dwa? Żeby to poprawić, trzeba poprawić cały sojusz, więc jest trochę z tym roboty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi