spieriz Napisano 6 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Proponuję, aby zamiast statystyk ilości bitew wygranych/przegranych/remisów - które moim zadniem są bez sensu - dać statystyki wg. ilości % z wygranych RW, które widzimy w naszym profilu w grze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiabelTasmanski Napisano 6 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Nie są z kolei takie bez sensu, bo można sprawdzić kto ile farmi. No ale ok, skoro mówisz że są bez sensu - to powiedz mi co do gry miałby wprowadzić ten licznik %? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 6 Czerwca 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 ale co nam po informacji kto ile farmi, możemy przez to jedynie sie domyślić ile ma w banku i ile surowców kupił jeśli chodzi o starsze uni.licznik % już jest, chodzi o statystykę co miałaby wprowadzić do gry?informacje, kto jest najlepszym flociarzem i dodatkową motywację do rywalizacji w rankingu %, przez co powstawałoby więcej flot i byłoby ciekawiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hhsnake0 Napisano 6 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 (edytowane) I co to da jak połowa walk nie jest wliczana do statystyki bo administracja nie ma czasu na takie pierdoły (i nie naprawi tego błędu)Już lepiej mieć te wyniki ile walk kto miał jak coś robić to robić tak żeby działało i nie oszukiwało Edytowane 6 Czerwca 2012 przez hhsnake0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dagger157 Napisano 6 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 dać statystyki wg. ilości % z wygranych RW, które widzimy w naszym profilu w grze.Mi to się nawet podoba. Zawsze dodatkowa rywalizacja i przejrzyściej by to wyglądało. A ten ranking wygranych walk jest lekko udawany, bo mogę wysyłać na Idlera po 1 lm'ie 1000x i mam wygrane walki. Podobnie jest z przegranymi, większość mam za robienie moonów znajomym. Ten ranking mógłby się stać także głównym podglądem przy rekrutacji do sojuszu. Łatwiej byłoby zobaczyć czy gracz mieści się w normie, i który jest w rankingu niż kierować się tylko procentem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nyczu Napisano 6 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Ja również jestem za. Jednak walk bym nie likwidował tylko % tam dodał jako najważniejszy punkt i według niego zrobił klasyfikację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AL-JA5eeRA Napisano 6 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Mi tam sie pomysł podoba i jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiabelTasmanski Napisano 6 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Jak to nam nic nie dają? Możemy patrzeć kto farmi, a kto astatuje Pomysł jak najbardziej, byleby walk nie wycofać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DanielDz Napisano 6 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 pomysl mi sie podoba lepiej sie sugerowac % z RW niz nr RW.. bo wyslesz x razy 1.000 lm na idlerka i juz masz ile wygranych walk, a % z idlerka nie nabijesz (no chyba ze masz farta ) czy zamienic statystyke % zamiast nr walk, lub dodac to w statystykach to mi bez roznicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi