Axen Tripe Napisano 6 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Witam po 2 dniach klikania i gry doszedłem do wniosku że nie ma sensu grać gdyż doszły mnie informacje że dodatki będą wprowadzone ponownie po pewnym czasie dlatego odaje konto konto jest top50 nick Axen chetnych prosze o pisanie na gg 4502096 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turi Napisano 6 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Ja chętnie wezme Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dagger157 Napisano 6 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 doszły mnie informacje że dodatki będą wprowadzone ponownie po pewnym czasieMałe sprostowanie, dodatków już nie ma i nie będzie. Za dodatki weszły Astaty. Jedyne czego możecie się obawiać, to wprowadzenia surowców za Astaty. Na razie nie słyszałem takiej informacji, ale kto wie. To wszystko zależy od ilości graczy, więc te odejścia mogą to tylko przyspieszyć (sorry, że nie na temat, ale musiałem to wyjaśnić, aby potem nie było nieporozumień). Ja bym konto przejął, ale wolę grać od nowa, a osiągnięć nie mam, więc raczej kto inny je dostanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hhsnake0 Napisano 6 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Ja też mogę zaopiekować się Twoim kontem Top masz w sygnaturce jakiem mam na u5 jak coś pisz PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Axen Tripe Napisano 6 Czerwca 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 oddane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi