Czarny93 Napisano 4 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Witam. Chciałem się trochę pożalić - po raz drugi straciłem flotę (chyba jako jedyny na uni), no ok. Wcześniej flota została zwrócona. Po SJ i ST wypatrzyłem co ile miałem (pomijając fakt o reckach, których nie było w żadnym SJ/ST, dlatego o zwrot się już nie upominałem). Teraz znowu flota poleciała, chyba w "12 galę". Ok, ma prawo coś się zepsuć, ale skąd mam wiedzieć ile czego teraz miałem? Dawno nie nabiłem żadnego SJ/ST, nie zwróciłem uwagi co ile mam, bo ostatnio nie mam czasu na latanie. Wiem tylko w zaokrągleniu do miliarda. I co teraz mam czynić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdzisLG Napisano 5 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Teraz jeżeli juz wysłałeś podanie o zwrot to pozostało Ci cierpliwie poczekać na ten zwrot...Masz prawo nie pamiętać ile dokładnie czego miałeś ale gwarantuje,ze deusx zwróci co do stateczka,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 5 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Specjalnie na tę okazję wgram cały back-up z u4, awaria uniwersum 4 wynikła z mojego błędu niestety, małe niedopatrzenie i pośpiech.Do wieczora powinien nastąpić zwrot całości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny93 Napisano 5 Czerwca 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Ok, dzięki. Rozśmieszył mnie idler który postawił flotę ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi