Che_ster Napisano 3 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Witam ja krótko zwięźle i na temat bo nie chce mi sie zbytnio rozpisywać... mianowicie mam taki pomysł aby w zakładce surowce obok wydobycia dziennego , tygodniowego i miesięcznego zrobić jeszcze jedno wydobycie mianowicie żeby każdy gracz mógł zobaczyć wydobycie ze wszystkich planet na 1h.... bo np mnie by interesowało jakie mam ze wszystkich planet wydobycie na 1h a nie chce mi się i chyba nikomu się nie chce liczyć tego na kalkulatorze z każdej koloni i kopalni każde wydobycie... Temat oddaje wam do rozważenia ale moim zdaniem przydało by sie takie coś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiabelTasmanski Napisano 3 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Dzienne dzielone przez 24 daje nam godzinne. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawe00_1 Napisano 3 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 A co za problem wydobycie dzienne podzielic przez 24 ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 3 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Podziel dzienne przez 24 i masz godzinne - polecam kalkulator systemowy. Mniej niż pół minuty roboty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi