Viher Napisano 2 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Witam. Mam propozycję dotyczącą pewnej dodatkowej opcji w banku. Co sądzicie o dorzuceniu opcji, która pozwoli odpowiednio równą ilość surowców z banku przenieść na wszystkie planety (względnie wybrane przez nas)? Przy gromadzeniu surowców w banku a potem rozdzielaniu ich po planecie jest to dosc klopotliwe wpisywac (czy nawet kopiowac) te same liczby dla 20 planet. Opcja taka bardzo ulatwilaby grę, zwłaszcza ekowcom. Wydaje mi się (choc jestem laikiem w tych kwestiach) że zaimplementowanie tego nie byłoby bardzo trudne. Oczywiście też nic nie stoi na przeszkodzie żeby taki dodatek był płatny, np. 5 astatów za 14 dni. Co sądzicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaco890 Napisano 2 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Jak najbardziej za gra na tym mogłaby coś jeszcze zarobić... Ale sądzę że są na takie coś nikłe szanse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zaqqaz Napisano 2 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Jestem za taką propozycją, szczególnie w początkowych rozgrywkach to byłoby fajne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 2 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Z jednej strony dobre, a z drugiej ułatwienie ułatwienia.Samo posiadanie banku pozwala natychmiast przenosić surowce bez udziału transporterów. Dodać jednak chyba nie zaszkodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Powyłamywany Napisano 2 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Nie no chociaż gram eko to moim zdaniem jest to zbyt duże ułatwienie... Tak to trzeba się pomęczyć żeby poprzerzucać surkę i tak ma być, bo flociarze już wgl gorzej będą mieli, a i tak ich mało jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 3 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Uważam, że parę kliknięć więcej nie zaszkodzi, przeciwnie, wręcz pomoże. Im więcej czynności musimy wykonać tym lepiej, bo dwa, trzy kliknięcia i gra nam się znudzii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi