faziee Napisano 2 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Ciekawe za co tym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 2 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 pewnie za to "on jest ułomny" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Che_ster Napisano 2 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Ciekawe za co tym razem Pewnie za niewinność faziku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faziee Napisano 2 Czerwca 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 (edytowane) Ale jak koleś pisze że mam ch*** ZAMIAST MÓZGU TO JEST OK ?Super ja przynajmniej mam argumenty co do swojej tezy na temat tego inteligentnego trolla Do tego super że dajecie bany bez powoduMoże by tak KICK FROM SHOUTBOX BY CATALYST REASON: XXX Edytowane 2 Czerwca 2012 przez faziee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catalyst Napisano 2 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 @ faziee : (02 czerwiec 2012 - 13:31 ) Edytuj JAM ale Ty jestes Tępy @ faziee : (02 czerwiec 2012 - 20:57 ) Edytuj Ty sam jesteś konfident, więc japa tam @ faziee : (02 czerwiec 2012 - 21:16 ) Edytuj Bo jesteś konfident, tak samo jak teraz jakies zasiadanie z du** @ faziee : (02 czerwiec 2012 - 21:23 ) Edytuj i w dodatku dookoła frajerzy, tutaj jedna pożądną osobą która poznalem jest seta @ faziee : (02 czerwiec 2012 - 21:29 ) Edytuj znowu się sprzedałeś ? Ale jak koleś pisze że mam ch*** ZAMIAST MÓZGU TO JEST OK ? Zgłoś to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi