Zaqqaz Napisano 2 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Z racji tego, że antybot mnie drażni i w przeciągu godziny wyskoczył mi jakieś 9x. Proponuję zmniejszenie częstotliwości jego wyświetlania się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 2 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Antybot jest potrzebny, szczególnie na początku uni, gdy budynki się budują szybko i gracze chcieliby mieć wszystko jak najszybciej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zaqqaz Napisano 2 Czerwca 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Widziałem tę odpowiedź w innym temacie. Skoro ją wkleiłeś to odniosę się do niej.Antybot powinien być przeciwko botom a nie graczom ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 2 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 gdy serwer podejrzewa, że na koncie jest włączony bot (np. dużo kliknięć w krótkim czasie) to wyświetla antybota, aby to sprawdzić.Boty nie wysyłają specjalnych wiadomości do serwera "Uważaj! jestem botem, musisz mnie wyłączyć!". Serwer nie wie kto siedzi na koncie, bot czy gracz.Zadaniem antybota jest sprawdzenie tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zaqqaz Napisano 2 Czerwca 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Taaak 9x w ciągu godziny ?Jak zauważyłeś nie postuluję by go wyłączyć a zmniejszyć częstotliwość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 2 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Na początku gry jest dużo klikania, dlatego antybot stosunkowo często jest wyświetlany.Z czasem, że klikania będzie mniej nie będzie to przeszkadzać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 2 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 (edytowane) gdy wyczuwa zagrożenie, to się uruchamia.mi się czasami wyświetla 15x na godzinę i myślę, że innym też. racja, trochę to denerwuje, ale przyjmijmy, że jest to "dla większego dobra". i nie zaszkodzi trochę poćwiczyć matematykę Edytowane 2 Czerwca 2012 przez spieriz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiG Napisano 2 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Ja klikam i klikam, a tylko 10x mi się odpalił od startu uni. Myślę, że klikasz po prostu zbyt chaotycznie, dlatego antybot się ujawnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi