Anonymous Napisano 29 Maja 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Dyskusja do wojny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiG Napisano 29 Maja 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 RPA! RPA! RPA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anonymous Napisano 29 Maja 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 (edytowane) Nasza przyśpiewka do wojny brzmi następująco: Koko koko flotka spoko, Anon leci fest wysoko, wszyscy razem zaśpiewajcie, SOPRANO rozwalcie Autor MiG, edited by Anonymous. ZAKAZ KOPIOWANIA. Wszelkie prawa należą tylko i wyłącznie do sojuszu RPA. Edytowane 29 Maja 2012 przez Anonymous Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiG Napisano 29 Maja 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Teraz proponuje, by karpaj zademonstrowal nam swoje wykonanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 29 Maja 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Koko koko flotka spoko, Anon leci fest wysoko, wszyscy razem zaśpiewajcie, SOPRANO rozwalcie "soprano rozwalajcie" powinno być, wtedy jest poprawnie sylabiczne powiedz sobie te dwie wersje na głos i zobaczysz, że moja lepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anonymous Napisano 29 Maja 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Ale zaśpiewaj to z melodią to Twoje nie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AL-JA5eeRA Napisano 29 Maja 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 To teraz ja:"Ogam oszalał, To GS'ów fala, Czyste szaleństwo, Bo Anon w recki wpada" Helweter i DarkPassenger dodali reakcje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Helweter Napisano 29 Maja 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 AL-JA5eeRA fajna rymowanka, masz za nią plusa. No to fighterzy niech wygra lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi