hhsnake0 Napisano 26 Maja 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 Witam, Potrzebuję do jutra 27-05-2012r. kilka wypełnionych ankiet.Są one w pełni anonimowe i nie są zapisywane w mojej bazie danych tylko w bazie mojej promotorki.Proszę wszystkie osoby, które ukończyły 18 rok życia o wypełnienie tej ankiety w rzetelny i uczciwy sposób link do ankiety : http://sondaz.com.pl...zanie-login.htm hasło: ankieta NA SAMYM KOŃCU ANKIETY POJAWI SIĘ OKIENKO Z NUMEREM ANKIETERA !!!BARDZO PROSZĘ O WPISANIE CYFRY 6. Z GÓRY BARDZO DZIĘKUJĘ !! ps.proszę o wpisanie się osób, które mi wypełnią tą ankietę bo muszę mieć pewność, że uzbieram brakującą ilość ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 26 Maja 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 Dłuższej się nie dało? xPPrawie jak w szkole na spr..Ale 2 będzie :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisex123 Napisano 26 Maja 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 zrobiona ale trtoche mi to zajelo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Helweter Napisano 26 Maja 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 Też zrobiłem. Przy dochodach gospodarstwa domowego, Podałem tylko 2 pierwsze dochody reszta po 0 bo nie ogarniałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdzisLG Napisano 26 Maja 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 nie próbujcie klikać wstecz w trakcie ankiety bo będziecie musieli od początku klikać wszystko....ehhhhh... snake rano wypelnie jeszcze raz teraz sie zdrzaniłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hhsnake0 Napisano 26 Maja 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 dzięki chłopaki ale proszę jeszcze o kilka !! potrzebuję jeszcze 9....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SheeVa Napisano 26 Maja 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 Zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 27 Maja 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 Oddane wczoraj, ale nie miałem okazji odpisać już tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hhsnake0 Napisano 27 Maja 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 dzięki wielkie ale nadal proszę o jeszcze kilka rozwiązanych ankiet i jeśli ktoś rozwiąże niech poinformuje mnie o tym fakcie tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CASPERIUS Napisano 27 Maja 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 zrobione 3bln paliwka poprosze za to heheh :PPP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catalyst Napisano 27 Maja 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 Zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hhsnake0 Napisano 27 Maja 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 dzięki panowie czekam na więcej ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny93 Napisano 27 Maja 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 Głową domu jeszcze nie jestem, ale próbowałem się pod starego podstawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hhsnake0 Napisano 27 Maja 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 Głową domu jeszcze nie jestem, ale próbowałem się pod starego podstawić taka forma też jest dopuszczalna dzięki za głos i proszę jeszcze kilka osób o wypełnienie ankiety bo mam czas do dziś do 20.00................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkPassenger Napisano 27 Maja 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 Zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hhsnake0 Napisano 27 Maja 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 dzięki jeszcze potrzebuję minimum 3 ankiety !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacper1 Napisano 27 Maja 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 ok Zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hhsnake0 Napisano 27 Maja 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 proszę jeszcze o 1 ankietę i będzie wymagane 250 ankiet !!! Kto może niech wypełni !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 27 Maja 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 Zbierałbyś z takim zapałem ludzi na u6 to byśmy nie mieli gdzie się kolonizować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hhsnake0 Napisano 28 Maja 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Dziękuję wszystkim za pomoc Udało mi się wypełnić tyle ankiet ile potrzebowałem jeszcze raz dziękuję wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi