hhsnake0 Napisano 25 Maja 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Piszę to w imieniu gracza : StoProCent Chcę przeprosić całą administrację serwisu ogam.online oraz wszystkich graczy.Moje zachowanie na SB jak i na całym forum były naganne i chcę was wszystkich przeprosić.Ostatnio wiele się wydarzyło w moim życiu osobistym.... wymieszawszy to z większą ilością alkoholu oraz dużej dawki słońca spowodowało iż zachowałem się tak jak nie powinienem.Proszę o złagodzenie kary oraz o zrozumienie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 25 Maja 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Mnie tutaj jeszcze brakuje słów, że wprowadzasz użytkowników w błąd swoimi treściami oczerniając przy tym administrację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Powyłamywany Napisano 25 Maja 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Mnie tutaj jeszcze brakuje słów, że wprowadzasz użytkowników w błąd swoimi treściami oczerniając przy tym administrację.Oj no nie bądź taki deusx Każdego czasami ponosi i pisze to czego nie powinien. Seta jest dla SB tak jak serce dla człowieka Odblokuj go proszę SheeVa, kamillu12 i Anonymous dodali reakcje 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarn-vedra Napisano 25 Maja 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 ja moge tylko bronić setke choć nie wiem nawet o co chodzi ale wiem jak to jest mieć dużo problemów duzo wypić i wdać się w dyskusje na czacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anonymous Napisano 25 Maja 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Według mnie ban nie powinien być aż tak srogi. SPC pisał wszystko ogólnikowo, nie wymienił ani jednego nicku, a i Ciebie też raczej bardzo nie uraził. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hhsnake0 Napisano 25 Maja 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 (edytowane) Piszę w imieniu gracza: StoProCent Przyznaję się, że wprowadziłem innych graczy w błąd czym oczerniłem administrację.Poniosły mnie emocje i postaram się w przyszłości nie popełnić tych samych błędów.Jeszcze raz przepraszam. Edytowane 25 Maja 2012 przez hhsnake0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 25 Maja 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Ja mam nadzieję, że są to szczerze słowa a nie tylko przepustka do unbana.Blokada zdjęta. Uter i Dagger157 dodali reakcje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hhsnake0 Napisano 25 Maja 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 chyba STP nadal ma bana... deusx zobacz co i jak bo on nie może się zalogować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi