Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

ban na sb totalnie za nic ??::> dlaczego deus nie chcesz usłyszeć prawdy ?:> ja wiem ze prawda boli ale aż tak ?:. zeby w trakcie rozmowy banować ? chcem sie dowiedzieć na ile ten ban jest ?:>

Edytowane przez StoProCent
Napisano

Za to samo, za co przed chwilą dostałeś bana na forum:

"Bezpodstawne oszczerstwa w stronę administracji, pisanie o tym, że jedni dostali blokady a inni nie co jasno sugeruje, że administrator jest stronniczy."

Ponadto obrażanie publiczenie administracji, kompletny brak szacunku, KOMPLETNY BRAK CHĘCI ZROZUMIENIA TEMATU. Ci, którzy chcą to wiedzą, dlaczego jedyni dostali blokady a inni nie.

Ponadto jeszcze tutaj próba wpływania na decyzję administracji, pisanie o sumieniu zamiast o sprawiedliwości na grze.

(25 maj 2012 - 14:10 ) comment_edit.png folder_edit.png co z niego za aadnim jednego banauje za uzwanie tego a innych nuie

(25 maj 2012 - 14:10 ) comment_edit.png folder_edit.png to mnie w totalnie irytuje co on robi daje bany zaraz je znosi potem znwu daje

(25 maj 2012 - 14:12 ) comment_edit.png folder_edit.png jak juz odbanowałeś to powinneś mieć coś gorsz sumienai zeby tego bada za to samo drugi raz nie dać

(25 maj 2012 - 14:13 ) comment_edit.png folder_edit.png ale na prawdę Twoje ostanie poczynania w pale sie nie mieszcza

(25 maj 2012 - 14:13 ) comment_edit.png folder_edit.png jendego banuje za skanowanie

(25 maj 2012 - 14:13 ) comment_edit.png folder_edit.png a innych nie ?:>

Zaważając na twoje 21 punktów ostrzeżeń (teraz 30) blokada jest dożywotnia. Bez końca nie będziemy ostrzegać, upominać, prostować, warnować itd...