Pawe00_1 Napisano 14 Maja 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Buszując dzsiaj po necie, postanowiłem poszukać swoich sladów, krótko mówiąc wpisałem w google swój nick, i oto co otrzymałem w drugim czy trzecim wyniku http://www.sendspace.pl/file/3c9f634c5ceeaf02194096e/skanbot-pawe00 Wydaje mi się czy jakiś nieudolny pan wrzucił na serwer mało zgrabnie nazwany element niedozwolonego oprogramowania ??Miał ktoś z czymś takim do czynienia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 14 Maja 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Ktoś cię obserwował, trwają już pracę, aby skanowanie z linku uniemożliwić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Helweter Napisano 14 Maja 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 W tym pliku jest komentarz:;kamillu12 Może to być trop ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawe00_1 Napisano 14 Maja 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Faktycznie nawet nie patrzyłem na to bo i tak mi to nic nie mówi. Ale teoria jest taka, ze jak ktoś robił to patrząc na sojusze to on jest 4 pozycje niżej, a wcześniej pewnie był szeryf...ale to tylko teoria Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 14 Maja 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 W tym pliku jest komentarz: Może to być trop ?Trop tak, ale dowód to żaden. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drwal Napisano 15 Maja 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 trop też żaden bo oni na pewno siebie nie skanują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 15 Maja 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 trop też żaden bo oni na pewno siebie nie skanują Komentarz zawsze daje autor programu, więc można przyjąć, że kamillu12 to autor programu a to trop jest na pewno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomi6652 Napisano 15 Maja 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Po komentarzu z nickiem kamillu12 są jego kordy, więc raczej bym powiedział, ze ktoś mapował całe hussars, a w pliku jest wycinek z graczem Pawe00 i kawałkiem gracz kamillu12 przypadkiem skopiowanym. Żaden trop, po prostu dalej prowadzicie polowanie na czarownice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi