T.T Napisano 13 Maja 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 Nazwy zablokowanego i blokującego : ?Powód blokady : nie mam pojeciaDokładne wyjaśnienie, czemu blokada jest niesłuszna lub zbyt długa : chciałbym sie dowiedziec za co został mi zablokowany shoutbox? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catalyst Napisano 13 Maja 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 Powód blokady był prosty, wtrącasz się w kłótnie która Ciebie nie dotyczy i docinasz jeszcze bardziej Tarnowi z czego wybuchła spora awantura. Ban zdjęty z braku dowodów. (brak archiwum sb) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
T.T Napisano 13 Maja 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 (edytowane) co ty za bzdury piszesz sb jest chyba po to zeby rozmawiac z graczami a ta niby awantura to ty sobie chyba wymysliłes...zamknij ten temat bo mi sie pisac nie chce Edytowane 13 Maja 2012 przez T.T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 13 Maja 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 Powód blokady był prosty, wtrącasz się w kłótnie która Ciebie nie dotyczy i docinasz jeszcze bardziej Tarnowi z czego wybuchła spora awantura. Ban zdjęty z braku dowodów. (brak archiwum sb)Archiwum jest, zaraz sprawdzimy tę rozmowę. Cat, w których to było godzinach mniej więcej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiG Napisano 13 Maja 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 T.T napisał odwołanie od razu gdy dostał bana więc ok. godz. 15:00-15:30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
T.T Napisano 13 Maja 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 (edytowane) Nie ma zadnego złamanie regulaminu z mojej strony to ze kkn i tarn sie kłocili to chyba oni powinni dostac bany. To nie ja sypałem k... na lewo i prawo.To ze tarn nazwał mnie sprzedawczykiem to chyba mam prawo mu odpowiedziec w sposob odpowiedni (wulgaryzmow nie uzywałem).Cat chyba zle zinterpretował moje słowa. Banow miałem bardzo duzo i wiem za co sa lecz to jej nonsens, ta cała sytuacja juz mnie przerasta, Zostaje oskarzny za cos czego nie zrobiłem.Jesli mam dostac bana to z kasacja konta na forum bo juz nie mam ochoty pisac dalej na ten temat.Czekam na odpowiedz deusx i sprawdzenie archiwum. Ps, Ja Ciebie Cat zawsze miałem za dobrego człowieka bo zawsze mim pomagałes choc niemusiałes, ale takie postepowanie wobec mojej osoby jest nie do zaakceptowania. Edytowane 13 Maja 2012 przez T.T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 14 Maja 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Archiwum działało przez jakiś czas, teraz widzę znów szwankuje, więc nie dowiem się dokładnie o co chodzi.Sprawę trzeba zaniechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KKN Napisano 14 Maja 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 (edytowane) ja dzis po zalogowaniu sie na forum odrazu przeprosilem za swoje zachowanie wszystkie osoby które mogły w jaki kolwiek sposób poczuć się dotknięte moim wczorajszym zachowaniem, poprostu puściły hamulce i w mało wybrednych słowach poszła bardzo ostra dyskusja jeszcze raz przepraszam, nie powinno mieć to miejsca na SB //edit: TT prawda jest taka ze z tego co pamietam dolewales oliwy do ognia w mojej sprzeczce z tarnem Edytowane 14 Maja 2012 przez KKN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi