Cattivo Napisano 9 Kwietnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2012 Witam, mam pewien problem z rakietami międzyplanetarnymi. Mianowicie, wchodzę w zakładkę galaktyka, klikam na Atak rakietami, wybieram liczbę rakiet, które chcę wysłać, wciskam Wyślij Rakiety i nic się nie dzieje poza tylko tym, że przenosi mnie do zakładki Podgląd, a rakiet nie wysyła. Wogóle nie moge robić ataków rakietami;/ Próbowałem już z 20 razy, dodam, że osobą, którą chce zaatakować jest w tej samej galaktyce co ja, a nawet w tym samym układzie słonecznym. Proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 9 Kwietnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2012 Aktualizuj przeglądarkę do najnowszej wersji lub ją przeinstaluj, bo źle obsługuje ajax (strzelam, że to Google Chrome). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cattivo Napisano 9 Kwietnia 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2012 (edytowane) tak google chrome, ok spróbuje, dzięki;) Zaktualizowałem chroma i dalej nie działa, spróbowałem przez IE i zadziałało, dzięki za pomoc;) Edytowane 9 Kwietnia 2012 przez Dagger157 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celenol Napisano 11 Maja 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Czy działa atak rakietami międzyplanetarnymi ? Bo może ja jakoś nie potrafię ich wysyłać ? Proszę o dokładne instrukcje jeśli to możliwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 11 Maja 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Co najmniej 2 tematy już były... przeglądarka Google Chrome coś ma pochrzanione i nie działają na niej RMP. Najlepiej używać FireFoxa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celenol Napisano 12 Maja 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Ok dziękuje bardzo Temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 12 Maja 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Zaznaczmy, że na Chrome raz działają raz nie działają. Chrome ma problem z obsługą java scriptu od galaktyki, co dziwne, bo nawet internet explorer to obsługuje bez zawahania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konto_do_usuniecia Napisano 12 Maja 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 //tematy połączone, lethal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi