deusx Napisano 8 Września 2013 Autor Zgłoszenie Napisano 8 Września 2013 Filtr wodyPoprawna odpowiedź: Nowa zagadka:
deusx Napisano 8 Września 2013 Autor Zgłoszenie Napisano 8 Września 2013 Nie są to słuchawki, czekam na dalsze odpowiedzi.
Gość imperator61 Napisano 9 Września 2013 Zgłoszenie Napisano 9 Września 2013 Zacisk klamerka klips na nos brakuje mi jednego punktuodgadnąłem cztery zagadkisiekaczsłuchawka prysznicowainhalatorfiltr wody
deusx Napisano 9 Września 2013 Autor Zgłoszenie Napisano 9 Września 2013 Zacisk klamerka klips na nos brakuje mi jednego punktuodgadnąłem cztery zagadkisiekaczsłuchawka prysznicowainhalatorfiltr wody Niestety nie, sprawdzimy stan punktowy (prawdopodobnie brakuje za siekacz),Podpowiedź:
Gość imperator61 Napisano 9 Września 2013 Zgłoszenie Napisano 9 Września 2013 Zero pomysłu nic pustka sprawdzimy stan punktowy (prawdopodobnie brakuje za siekacz),Raczej za słuchawkę prysznicowąWażne że już się zgadza
pydys Napisano 10 Września 2013 Zgłoszenie Napisano 10 Września 2013 przyrząd do masowania mięśni brzucha ( w celu uzyskania lepszego wygladu i zrzucenia paru kilo )
deusx Napisano 10 Września 2013 Autor Zgłoszenie Napisano 10 Września 2013 Niestety nie. Jako podpowiedź dodam, że rzecz ta ma za zadanie zasłaniać coś. Nie mogę powiedzieć co, ponieważ zagadka stałaby się zbyt łatwa.
Rekomendowane odpowiedzi