deusx Napisano 8 Czerwca 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 Tak, to zalotka: zdzisLG, wystarczyło w googlach troszkę poszperać a wyniki na pierwszych stronach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marshall Napisano 8 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 Tasiek zgadł bo pewnie uzywa //warn za spam//deusx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 9 Czerwca 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Teraz coś trudniejszego, co to jest i jak to się nazywa: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marco Napisano 9 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Gerbera (taki kwiat) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdzisLG Napisano 9 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 mi to bardziej wygląda na różowego Chabra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARAB Napisano 9 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 (edytowane) Kwiat- goździk ogrodowy Edytowane 9 Czerwca 2013 przez ARAB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goldi Napisano 9 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 może to i goździk będzie (przynajmniej na moje oko w porównaniu do tego co w googlach było, a na kwiatkach to ja sie nie znam... ) ARAB nie edytuj postów bo to Cie tylko wcześniej wykluczy z gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARAB Napisano 9 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Goldi napisałem z błędem ,więc poprawiłem literke.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goldi Napisano 9 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 tak czy siak edycja co jest niezgodne z regulaminem i na poprzednich stronach znajdziesz przykłady co do odpowiedzi to pewnie sie myle bo jak pisałem nie znam sie na tym. ale licze na łut szczęścia że miałeś racje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiabelTasmanski Napisano 9 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Hmmm.. może fiołek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 10 Czerwca 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 To goździk, jednak z powodu edycji posta nie zostaje to zaliczone, bo nie wiadomo co było przed edycją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARAB Napisano 10 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Szkoda:( przed edycja było to samo napisane tylko ze gozdzik i poprawiłem na goździk.Trwalo to może 3-6 sekund.Trafiles z zagadka w mocna strone mojej żonki:) bo od razu wiedziała he he....Trudno co się odwlecze to nie uciecze.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goldi Napisano 11 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 czyli nie ukradłem punkcika ? to następne poprosimy w wolniejszej chwili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 11 Czerwca 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Proszę: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goldi Napisano 11 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 peryskop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 11 Czerwca 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Tak, to peryskop: Następna zagadka: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goldi Napisano 11 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 silnik elektryczny prądu stałego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 12 Czerwca 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Zgadza, dokładniej chodziło po prostu o Prądnice. Teraz wydaje mi się coś trudniejszego: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 12 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 jajka wielkanocne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiabelTasmanski Napisano 12 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Puzon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 12 Czerwca 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiabelTasmanski Napisano 12 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Rura wydechowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 12 Czerwca 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregorek Napisano 13 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 dudy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciechen Napisano 13 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 mi to wyglada jak jakis chrzaszcz ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi