deusx Napisano 9 Kwietnia 2013 Autor Zgłoszenie Napisano 9 Kwietnia 2013 Ten przedmiot większość z nas widzi na co dzień:
deusx Napisano 10 Kwietnia 2013 Autor Zgłoszenie Napisano 10 Kwietnia 2013 lampka nocna Tak, to lampka:
deusx Napisano 20 Kwietnia 2013 Autor Zgłoszenie Napisano 20 Kwietnia 2013 Tak, to rama: A teraz coś z innej beczki:
Bumble Napisano 20 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Napisano 20 Kwietnia 2013 Mi się widzi ze to coś z góry no ale ja napiszę OTWIERACZ
deusx Napisano 20 Kwietnia 2013 Autor Zgłoszenie Napisano 20 Kwietnia 2013 Brak poprawnych odpowiedzi !
kaboom1983 Napisano 20 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Napisano 20 Kwietnia 2013 to moze taki bajer co wyglada jak rybka zeby lowic drapiezne ryby? nie jestem wedkarzem, wiec nie wiem jak to sie nazywa
grodos Napisano 20 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Napisano 20 Kwietnia 2013 hmm, mam takie pytanie. Patrzac na regulamin: "-Jeśli przez dłuższy czas nikt nie może odgadnąć co kryje się pod zasłoniętym obrazkiem, osoba prowadzącawkleja podpowiedź w postaci bardziej odsłoniętego obrazka i każdy ponownie ma możliwość odgadywania."w związku z tym dlaczego wygrał pan M a t h a r - Warning^.-^ skoro nie mógł udzielać drugiej odpowiedzi ?
deusx Napisano 20 Kwietnia 2013 Autor Zgłoszenie Napisano 20 Kwietnia 2013 hmm, mam takie pytanie. Patrzac na regulamin: "-Jeśli przez dłuższy czas nikt nie może odgadnąć co kryje się pod zasłoniętym obrazkiem, osoba prowadzącawkleja podpowiedź w postaci bardziej odsłoniętego obrazka i każdy ponownie ma możliwość odgadywania."w związku z tym dlaczego wygrał pan M a t h a r - Warning^.-^ skoro nie mógł udzielać drugiej odpowiedzi ? Witaj, nie można udzielić drugiej odpowiedzi tylko do czasu weryfikacji ostatnich odpowiedzi przez prowadzącego. Czyli daję obrazek, użytkownicy zgadują (raz) - piszę, że nikt nie trafił i mogą ponownie Ci sami zgadywać.
Rekomendowane odpowiedzi