Czarny93 Napisano 27 Kwietnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Kiedy się zaloguję, wyskakuje to: Błąd 404 Podana ścieżka nie istenieje !.Wróc do strony głównej. ogamtest@gmail.com - admin kontakt proszę o szybka naprawę, gdyż nie mogę wysłać fs-a i mogę stracić flotę.Widać tylko listę po prawej stronie i nic więcej... Sorki za post pod postem, ale w wersji na komórkę nie ma opcji edytuj. Zapomniałem o najważniejszym nick satena uni4 @@@Połączone.Dagger157 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shreku Napisano 27 Kwietnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 satena push złomowy na Samotnik 27.04.2012 23:02:06 03.05.2012 23:02:06 zdzisLG Tu masz tego powód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 27 Kwietnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 deusx zapomniał dodać numeru sesji przy tym. to jest powodem tego błędu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny93 Napisano 27 Kwietnia 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Faktycznie, pręgierz działa i nic więcej. Jutro to spróbuję wyjaśnić. Tak czy siak, błąd jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 28 Kwietnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 podczas bana działa tylko pręgierz, zakładka "kontakt", forum oraz wyloguj. Ale racja, nie powinno być tego błędu tylko powinno z powrotem przenieść na stronę pręgierza gdy gdzie indziej próbujesz wejść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 28 Kwietnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 Złe przekierowanie do pręgierza istnieje, pozostałość po starej wersji. Wieczorem zostanie błąd poprawiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi