hhsnake0 Napisano 25 Kwietnia 2012 Zgłoszenie Napisano 25 Kwietnia 2012 (edytowane) Witam, Mam pytanie odnośnie umieszczenia ankiety potrzebnej do mojej pracy dyplomowej.Czy jest możliwość aby została ona umieszczona na tym forum?Ułatwi mi to zdobycie danych abym dokończył pracę Proszę o wypowiedznie się administratora. Pozdrawiam, Arek. edit:// Sorry, że w tym dziale ale nie miałem gdzie tego napisać Edytowane 25 Kwietnia 2012 przez hhsnake0 Cytuj
hhsnake0 Napisano 25 Kwietnia 2012 Autor Zgłoszenie Napisano 25 Kwietnia 2012 Finanse i rachunkowość specjalizacja Bankowość Czyli nuuuuuuda Cytuj
deusx Napisano 25 Kwietnia 2012 Zgłoszenie Napisano 25 Kwietnia 2012 W tym dziale (przeniesione do hydepark) i w tym temacie (opcją edytuj można ankietę dodać). Cytuj
Goldi Napisano 25 Kwietnia 2012 Zgłoszenie Napisano 25 Kwietnia 2012 a gdzie Ty to studiujesz ? nie w krakowie czasami ? Cytuj
NotEnough Napisano 25 Kwietnia 2012 Zgłoszenie Napisano 25 Kwietnia 2012 Jest Gdzies tam Wyzsza Szkola Ekonomiczna Po Drodze do Galerii , Lepiej Jak on powie Gdzie Cytuj
hhsnake0 Napisano 25 Kwietnia 2012 Autor Zgłoszenie Napisano 25 Kwietnia 2012 ankietę dam w postaci linku ale muszę ją jeszcze dopracować Fajnie gdyby kilka osób w wieku od 20 do 99 podeszło do niej poważnie Pomogło by mi to baaaaaardzo ) Uczę się w Warszawie w Wyższej Szkole Finansów i Zarządzania Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi