Czarny93 Napisano 23 Kwietnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Witam, jako że dostałem niedawno konto razem z sojuszem, muszę o coś spytać: jak działa lista, tam gdzie pisze ile dni członek klanu jest nieaktywny?Ponieważ spotkało mnie coś dziwnego. Dostałem dziś podanie od gracza, przyjąłem go i kiedy patrzę w tabelkę, pisze że jest nie aktywny od 16 dni ^^ jak mam to interpretować? Jako błąd, czy co? Czy czegoś nie rozumiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dagger157 Napisano 23 Kwietnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 deusx przepisuje sojusz na nowo. Ogółem sojusz nie działa poprawnie. Nie patrz na te dane, bo one są nieprawdziwe. Prawa ręka nie może m.in. dawać rang, a nawet wyrzucać graczy. Sojusz do miesiąca powinien być sprawny. Cierpliwości, obserwuj forum, bo była o tym mowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny93 Napisano 23 Kwietnia 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Ok, coś słyszałem (a raczej czytałem ) o poprawce w sojuszu. Ale nie wiedziałem że aż tyle rzeczy jest niesprawne. Nie interesowałem się tym wcześniej bo byłem zwykłym członkiem. Dzięki za info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi