Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Hej wszystkim

znalazlem blad w niszczeniu moonow... % niszczenia symulatora jest inny od tego co dostajemy w wiadomosciach po probie niszczeniu moona.

O to przyklad:

8kk GS na moona 5k:

Symulator: Szansa na zniszczenie moona: 55%

Prawdopodobieństwo zniszczenia GŚ: 8%

Wiadomosc po probie niszczeniu moona: Szansa na zniszczenie moona: 71%

Prawdopodobienstwo zestrzelenia GS: 8%

nastepny przyklad:

12kk GS na moona 5k:

Symulator: Szansa na zniszczenie moona: 64%

Prawdopodobieństwo zniszczenia GŚ: 6%

Wiadomosc po probie niszczeniu moona: Szansa na zniszczenie moona: 83%

Prawdopodobienstwo zestrzelenia GS: 6%

przy innych ilosciach GS tez % jest inny niz ten w symulatorze.

pytanie jest proste... to blad czy tylko niedopatrzenie?

system bierze pod uwage % podany w symulatorze czy ten ktory dostajemy w wiadomosci?

% niszczenia w symulatorze jest, jak widac, mniejszy, niz ten co dostajemy w wiadomosciach.

Napisano

No !

Mówiłem deus, że się nie pokrywają wzory które mi dałeś z wynikami symulatora.. dlatego te wzory chciałem, bo coś nietego -.-

I miałeś mi je wczoraj posłać na PM :/

Napisano

Dobra ale ile tych gs potrzeba ?

To, jakiego zrobisz moona zalezy tylko od Ciebie, jezeli chcesz byc bezpieczniejszy to wiekszy moon = wieksza ilosc gs potrzebna do lotu. Proste ;)

Tez to zauwazylem, ale byl juz chyba podobny temat dlatego nowego nie zakladalem

Napisano (edytowane)

No ja bym najchętniej zrobił tak jak na ogame było ale w ankiecie przegłosowano by szansa na utratę GŚ była zależna od ich ilości i się pokomplikowało nieco :P

Edytowane przez Neriel
Napisano

pytanie jest proste... to blad czy tylko niedopatrzenie?

system bierze pod uwage % podany w symulatorze czy ten ktory dostajemy w wiadomosci?

% niszczenia w symulatorze jest, jak widac, mniejszy, niz ten co dostajemy w wiadomosciach.

no to jak jest wkoncu? bo deusx nie odpowiedzial... system system bierze pod uwage % podany w symulatorze czy ten ktory dostajemy w wiadomosci?

Napisano

ten który jest w wiadomości, ponieważ symulator niszczenia moona to jest inny plik niż plik który symuluje niszczenie moona w prawdziwej walce. Wiadomość która przychodzi odnośnie niszczenia moona przychodzi od pliku który naprawdę niszczy moona, a nie od pliku symulatora.

Przynajmniej tak mi się wydaje. :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Musisz zaakceptować regulamin Warunki użytkowania.