DanielDz Napisano 23 Kwietnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Hej wszystkimznalazlem blad w niszczeniu moonow... % niszczenia symulatora jest inny od tego co dostajemy w wiadomosciach po probie niszczeniu moona. O to przyklad: 8kk GS na moona 5k:Symulator: Szansa na zniszczenie moona: 55% Prawdopodobieństwo zniszczenia GŚ: 8%Wiadomosc po probie niszczeniu moona: Szansa na zniszczenie moona: 71% Prawdopodobienstwo zestrzelenia GS: 8% nastepny przyklad: 12kk GS na moona 5k:Symulator: Szansa na zniszczenie moona: 64% Prawdopodobieństwo zniszczenia GŚ: 6%Wiadomosc po probie niszczeniu moona: Szansa na zniszczenie moona: 83% Prawdopodobienstwo zestrzelenia GS: 6% przy innych ilosciach GS tez % jest inny niz ten w symulatorze.pytanie jest proste... to blad czy tylko niedopatrzenie?system bierze pod uwage % podany w symulatorze czy ten ktory dostajemy w wiadomosci?% niszczenia w symulatorze jest, jak widac, mniejszy, niz ten co dostajemy w wiadomosciach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 23 Kwietnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 No !Mówiłem deus, że się nie pokrywają wzory które mi dałeś z wynikami symulatora.. dlatego te wzory chciałem, bo coś nietego -.-I miałeś mi je wczoraj posłać na PM :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragonslayer Napisano 23 Kwietnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Szanse na zniszczenie moona troche są przesadzone jak się ma zamiar grac flotowo. Na ogame mozna było posłać 15 fal i moon nie spadł a i sznasa na zniszczenie GS tez dziwna. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiG Napisano 23 Kwietnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Dobra ale ile tych gs potrzeba ? To, jakiego zrobisz moona zalezy tylko od Ciebie, jezeli chcesz byc bezpieczniejszy to wiekszy moon = wieksza ilosc gs potrzebna do lotu. Proste Tez to zauwazylem, ale byl juz chyba podobny temat dlatego nowego nie zakladalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 23 Kwietnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 (edytowane) No ja bym najchętniej zrobił tak jak na ogame było ale w ankiecie przegłosowano by szansa na utratę GŚ była zależna od ich ilości i się pokomplikowało nieco Edytowane 23 Kwietnia 2012 przez Neriel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragonslayer Napisano 23 Kwietnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Fakt 12kk Gesi to nie mało ale policz ile trzeba wydać by mieć 2 moony po prawie 9k średnicy. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiG Napisano 23 Kwietnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Taa, kazdy by chcial miec max moona za free... Ale niestety dobra ochrona musi kosztowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DanielDz Napisano 24 Kwietnia 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 pytanie jest proste... to blad czy tylko niedopatrzenie?system bierze pod uwage % podany w symulatorze czy ten ktory dostajemy w wiadomosci?% niszczenia w symulatorze jest, jak widac, mniejszy, niz ten co dostajemy w wiadomosciach. no to jak jest wkoncu? bo deusx nie odpowiedzial... system system bierze pod uwage % podany w symulatorze czy ten ktory dostajemy w wiadomosci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 24 Kwietnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 ten który jest w wiadomości, ponieważ symulator niszczenia moona to jest inny plik niż plik który symuluje niszczenie moona w prawdziwej walce. Wiadomość która przychodzi odnośnie niszczenia moona przychodzi od pliku który naprawdę niszczy moona, a nie od pliku symulatora. Przynajmniej tak mi się wydaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 24 Kwietnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Wzory zostały poprawione, poprawny wzór był podczas ataku, symulator nie uwzględniał 30% ułatwienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DanielDz Napisano 24 Kwietnia 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 no teraz pasuje blad/niedopatrzenie poprawione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi