spieriz Napisano 18 Kwietnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Witam, ja tutaj z propozycją, aby zmienić dwie małe rzeczy, które na pewno by bardzo pomogły przy grze flotą.Chodzi mi tutaj o:1) Uporządkowanie kolejności moonów w teleporcie wg. kordów2) Przycisk "wszystkie statki" w teleporcie. Było o tym już pisane kilka miesięcy temu, no ale coś dalej tego nie widać, a bardzo by to pomogło. na takiej szybkiej grze, w której flota w układzie leci mniej niż 30 sekund, te kilka sekund przy wciskaniu "max" przy każdym statku i przy szukaniu teleporteru w odpowiedniej galaktyce to bardzo dużo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisex123 Napisano 18 Kwietnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 no w sumie w przypadku checi szybkiej ucieszki z ksiezyca to troche czasu sie tracilo na klikanie max max max max...taki klikacz wszystkie statki by sie niezmiernie przydal jesli chodzie o wybieranie moonow na ucieczke tez lepei zeby to bylo jakos podzielone a nie w jednej kupie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 18 Kwietnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Przyciski Wszystkie statki / Żadnych statków dodane do teleportu, sortowanie będzie tam dodane wg. kordów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomi6652 Napisano 18 Kwietnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Chyba zepsułeś, albo jest w trakcie robienia, bo nie da się w ogóle wybrać księżyca w teleporcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spinrad Napisano 18 Kwietnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Brawo rewolucyjna zmiana - tylko przyciski są zlokalizowane za blisko. Jest sortowanie superr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 18 Kwietnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 + sortowanie do imperium dodane (wg. opcji, jaką ustawimy sobie w ustawieniach). Dagger157 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 18 Kwietnia 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 noo w końcu. dzięki bardzo, deusx. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hhsnake0 Napisano 18 Kwietnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 deusx chyba za ostro poleciałeś żeby tak "od ręki" ? tuż po napisaniu tego tematu tyle zmienić?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 18 Kwietnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Faktycznie dość długo to leżało a to chwilka pracy hhsnake0, faziee i KKN dodali reakcje 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hhsnake0 Napisano 18 Kwietnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Faktycznie dość długo to leżało a to chwilka pracy ROZBAWIŁEŚ MNIE normalnie plusik dla CIebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 18 Kwietnia 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 deusx chyba za ostro poleciałeś żeby tak "od ręki" ? tuż po napisaniu tego tematu tyle zmienić?? ja już o tym pisałem dużo razy, chyba deusx juz miał dość mojego spamu na ten temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dagger157 Napisano 18 Kwietnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 + sortowanie do imperium dodane (wg. opcji, jaką ustawimy sobie w ustawieniach).Masz +. Zawsze to jakoś niepoukładane było, a teraz planeta - moon - planeta - moon. Teraz się połapać idzie.Dobra robota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DanielDz Napisano 18 Kwietnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 dlugo musielismy sie o to dopominac... ale wkoncu jest opcja napewno pomoze, dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 19 Kwietnia 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 a dałoby radę jeszcze to troszkę szerzej dać? chodzi mi o "żadne statki" i "wszystkie statki" w teleporcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 19 Kwietnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Zostanie to troszeczkę oddalone od siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi