T.T Napisano 13 Kwietnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 (edytowane) Czy jest w planach taka opcja jak wybór jezyka w grze ?Głównie chodzi o j.angielski Edytowane 13 Kwietnia 2012 przez T.T Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dagger157 Napisano 13 Kwietnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Kiedyś słyszałem, że jest. Podobno ma być też niemiecki (?). Ale nie opieraj się na tym, bo mogę coś przekręcić. Zapewne jest to w planach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 14 Kwietnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Opcja zmiany języka będzie nie długo, co prawda samo tłumaczenie może trwać dłużej, ale podstawy będą.Co do ilości języków, ilu znajdziemy tłumaczów tyle będzie języków, na pewno będzie to angielski, niemiecki i rosyjski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neverr Napisano 14 Kwietnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 o francuski sie postaram ino to mi troche zajmie,wiec prosilbym o wczesniejsze info,kiedy zaczynac ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 14 Kwietnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 W maju postaram się udostępnić nową wersję plików, wraz z nią będzie możliwość tłumaczenia, więc będzie możliwość udostępnienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ordyl2201 Napisano 14 Kwietnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Jeżeli będzie potrzebna pomoc we włoskim. Zglaszam się na tłumacza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
T.T Napisano 17 Czerwca 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 odgrzewam temat czy sie w tej kwestii cos ruszyło ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi