Rezuter Napisano 13 Kwietnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 WitamMoże mi ktoś powiedzieć jaki muszę budować napęd aby ultra transportery latały szybciej? kombinuje i nic nie mogę znaleść :/Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quetzalcoatl Napisano 13 Kwietnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Kolego UT lata na spalinowym, jak bedziesz miał 20 lvl , to bedzie latać,ja mam na 22 i latają jak wsciekłe, ale można jeszcze w góre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rezuter Napisano 13 Kwietnia 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Więc spalinowy wielkie dzięki za pomocPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 13 Kwietnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 wszystko masz rozpisane w zakładce Technologia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Braus Napisano 13 Kwietnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 wszystko masz rozpisane w zakładce Technologia. Spieriz nie tak do końca wszystko. W zakładce technologia jest błąd, który chyba kolegę na manowce wyprowadził. Pytał on na SB, czy sa zmiany napędów po osiągnięciu jakiegoś lvl konkretnego napędu.W zakładce takowe zmiany są dla MT i Bombowca wyszczególnione, ale z tego co wiem latają one na swoich pierwotnych napędach. Wałkowałem kiedyś ten temat z Deusem i określałem to jako błąd. Deus błędu nie stwierdza. Swoją drogą ciekawe jak wyszłoby łapanie bombek na wyliczenie z zawrotki na stacjonuj. Same pudła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi