Rezuter Napisano 13 Kwietnia 2012 Zgłoszenie Napisano 13 Kwietnia 2012 WitamMoże mi ktoś powiedzieć jaki muszę budować napęd aby ultra transportery latały szybciej? kombinuje i nic nie mogę znaleść :/Pozdrawiam
Quetzalcoatl Napisano 13 Kwietnia 2012 Zgłoszenie Napisano 13 Kwietnia 2012 Kolego UT lata na spalinowym, jak bedziesz miał 20 lvl , to bedzie latać,ja mam na 22 i latają jak wsciekłe, ale można jeszcze w góre.
Rezuter Napisano 13 Kwietnia 2012 Autor Zgłoszenie Napisano 13 Kwietnia 2012 Więc spalinowy wielkie dzięki za pomocPozdrawiam
spieriz Napisano 13 Kwietnia 2012 Zgłoszenie Napisano 13 Kwietnia 2012 wszystko masz rozpisane w zakładce Technologia.
Gość Braus Napisano 13 Kwietnia 2012 Zgłoszenie Napisano 13 Kwietnia 2012 wszystko masz rozpisane w zakładce Technologia. Spieriz nie tak do końca wszystko. W zakładce technologia jest błąd, który chyba kolegę na manowce wyprowadził. Pytał on na SB, czy sa zmiany napędów po osiągnięciu jakiegoś lvl konkretnego napędu.W zakładce takowe zmiany są dla MT i Bombowca wyszczególnione, ale z tego co wiem latają one na swoich pierwotnych napędach. Wałkowałem kiedyś ten temat z Deusem i określałem to jako błąd. Deus błędu nie stwierdza. Swoją drogą ciekawe jak wyszłoby łapanie bombek na wyliczenie z zawrotki na stacjonuj. Same pudła
Rekomendowane odpowiedzi