T.T Napisano 28 Kwietnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 Niewidoczny obrazek przedstawiajacy nic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 28 Kwietnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 Od 3 lub 4 maja będzie prowadzone to oficjalnie przez nas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hhsnake0 Napisano 1 Maja 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 Od 3 lub 4 maja będzie prowadzone to oficjalnie przez nas. Deusx dobry pomysł do bo dziś w nocy opuszczam Polskę więc mnie nie będzie kilka dni a dlatego nie aktualizowałem bo mnie cały tydzień tu nie było więc muszę niestety odpuścić na ten moment.Ale gra ma duże zainteresowanie i może rozrusza forum.Sorry ludziska ale u mnie teraz real zajmuje cały czas więc nawet na ogam nie siedzę..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 1 Maja 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 snejk, myślę, że wszyscy Ci wybaczą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 1 Maja 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 Konkurs tak czy owak byłby prowadzony przez nas, jeżeli ma być on nagradzany dodatkami w grze, więc się nie przejmuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Helweter Napisano 4 Maja 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 To o której zaczynamy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi