damianflk Napisano 12 Kwietnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Hej Grałem kiedyś tutaj na u2 pod nickiem Virtual i Wu- tang Szukam konta chcę wrócić do gry Jakby miał ktoś coś chętnie przejmę ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damianflk Napisano 13 Kwietnia 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Up ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catalyst Napisano 14 Kwietnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Wu-Tang 3 punkt regulaminu sklepu a konto Virtual jest (i) - nie wiem czy to twoje Wątpię aby ktoś Ci oddał jakieś konto bo i tak jest mało aktywnych graczy. Może lepiej przejąć konto ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damianflk Napisano 15 Kwietnia 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Oddałem virtual niestety a wu-tang nawet nie pamietam danych.Szukam czegos, czasami ktoś cos oddaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damianflk Napisano 17 Kwietnia 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Nadal szukam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi