deusx Napisano 10 Kwietnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 Co wy na to, aby sojusz, który uczestniczył w wojnie był pokolorowany w galaktyce i w statystykach na czerwono (dla wszystkich). Taka swego rodzaju zachęta do większej rywalizacji i wyróżnienie za "odwagę" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dagger157 Napisano 10 Kwietnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 Dobry pomysł. Ale na czerwono? Może na zielono? Czy to będzie zachętą do rywalizacji? Myślę, że na pewno będzie informować, jaki sojusz uczestniczy w wojnie na danym uni. Także jak nie sprawia to dużego kłopotu to można wprowadzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 10 Kwietnia 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 Zielono? Chodzi o krwawą wojnę, na czerwono Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dagger157 Napisano 10 Kwietnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 Hah No ok, nie mam nic przeciwko. Tak po za tematem to jak będziesz naprawiał sojusz, to wprowadź jakiś system paktów (np. o nieagresji), czyli jak weźmie się z kimś pakt to dla nas ma inny kolorek, tak jak członkowie naszego sojuszu, ale to już tak nawiasem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 10 Kwietnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 kolor będzie fajny a ja proponuję zrobić cały system wojen. tzn założyciel lub jakiś zastępca by mogli w jakimś bajeranckim panelu by mieli opcje "pakt o nieagresji, porozumienie, wojna" i by wybierali co z jakim sojuszem. PON - żółty kolor, porozumienie - zielony, wojna - czerwony. Jeśli chodzi o PON i porozumienie to podczas ataku na gracza z tego sojuszu byłoby ostrzeżenie w stylu że masz pakt z tym sojuszem, ale można by było atakować. Jeśli chodzi o wojnę - automatyczny system liczenia %. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi