deusx Napisano 7 Kwietnia 2012 Zgłoszenie Napisano 7 Kwietnia 2012 Co sądzicie, aby lekko zmienić górną część podglądu "modern" na coś takiego: Wydaje mi się, że wygląda to bardziej estetycznie, mniej kwadratowo (obecnie kwadrat w kwadracie jest i dość ciężko to wygląda )Wpis o ilości transporterów potrzebnych do przewiezienia surowców byłby w zakładce flota.
hhsnake0 Napisano 7 Kwietnia 2012 Zgłoszenie Napisano 7 Kwietnia 2012 mi się podoba.Jest czytelny i ciekawie wygląda
Dagger157 Napisano 7 Kwietnia 2012 Zgłoszenie Napisano 7 Kwietnia 2012 Wydaje mi się, że wygląda to bardziej estetycznie, mniej kwadratowo (obecnie kwadrat w kwadracie jest i dość ciężko to wygląda )Czy ja wiem czy kwadrat w kwadracie, mnie to tam nie przeszkadzało. Ciężko mi jest ocenić. Na pewno zbytniej różnicy nie ma, więc przeciw nie jestem. Zawsze jakieś udoskonalenie i nowość. Jestem za. Niech ogam wyrabia swój własny styl.
deusx Napisano 7 Kwietnia 2012 Autor Zgłoszenie Napisano 7 Kwietnia 2012 Mały update, usunięty wpis o transporterach i usunięcie obramowania z buttonu FB
Pan_Himan Napisano 7 Kwietnia 2012 Zgłoszenie Napisano 7 Kwietnia 2012 Hmm Moim zdaniem jest nawet teraz OK ,ale nowy pomysl tez fajny. Jestem za zmiana
Catalyst Napisano 7 Kwietnia 2012 Zgłoszenie Napisano 7 Kwietnia 2012 Ładny ten nowy podgląd Estetyczny i wogóle .
lisex123 Napisano 7 Kwietnia 2012 Zgłoszenie Napisano 7 Kwietnia 2012 ladny widok taka odskocznia jestem za zmiana
T.T Napisano 7 Kwietnia 2012 Zgłoszenie Napisano 7 Kwietnia 2012 moze wprowadzisz mozliwosc wyboru ? tak jak skina bo ja bym został przy starym
StoProCent Napisano 7 Kwietnia 2012 Zgłoszenie Napisano 7 Kwietnia 2012 no ja też bym jednak wolał ten co jest obecnie xd
deusx Napisano 7 Kwietnia 2012 Autor Zgłoszenie Napisano 7 Kwietnia 2012 moze wprowadzisz mozliwosc wyboru ? tak jak skina bo ja bym został przy starym Raczej nie, kwestia tutaj raczej przyzwyczajenia się. Gdyby wygląd zupełnie odbiegał, to byłaby 3 opcja, ale to jest prawie to samo, tylko tabelki zaokrąglone i parę nowych informacji po lewej stronie (sojusz, badanie). Dlatego jest temat, czy wprowadzać taki model podglądu czy nie.
T.T Napisano 7 Kwietnia 2012 Zgłoszenie Napisano 7 Kwietnia 2012 odbiegajac od tematu ile surki jest w transporcie ?
deusx Napisano 9 Kwietnia 2012 Autor Zgłoszenie Napisano 9 Kwietnia 2012 Nowe poprawki wyglądu zostały wgrane:-modern wygląda bardziej nowocześnie (UWAGA, aby zmiany były poprawnie wyświetlane niezbędne jest aktualizowanie cache przeglądarki, w tym celu należy otworzyć podgląd w nowej karcie i nacisnąć F5 (Odśwież)).-klasyczny zaś został maksymalnie odchudzony, wygląda on w 100% klasycznie, nie ma tam zbędnych dodatków jak licznik online itp. I w końcu udało się like zmienić na lubię to... Jeżeli chcesz, aby zewnętrzny skin obsługiwał podgląd musisz do głównego pliku css (formate.css) dodać następujący kod th.d /* statystyki */ { background-color: #2c3856; /* kolor statystyk */ -webkit-border-top-right-radius: 20px; -webkit-border-bottom-left-radius: 20px; -khtml-border-radius-topright: 20px; -khtml-border-radius-bottomleft: 20px; -moz-border-radius-topright: 20px; -moz-border-radius-bottomleft: 20px; border-top-right-radius: 20px; border-bottom-left-radius: 20px; } th.e /* planeta belka */ { background-image : url(img/bg1.gif); /* adres do belki */ -webkit-border-top-right-radius: 20px; -webkit-border-top-left-radius: 20px; -khtml-border-radius-topright: 20px; -khtml-border-radius-topleft: 20px; -moz-border-radius-topright: 20px; -moz-border-radius-topleft: 20px; border-top-right-radius: 20px; border-top-left-radius: 20px; } th.f /* informacje belka*/ { background-image : url(img/bg1.gif); /* adres do belki */ -webkit-border-top-right-radius: 20px; -webkit-border-bottom-left-radius: 20px; -khtml-border-radius-topright: 20px; -khtml-border-radius-bottomleft: 20px; -moz-border-radius-topright: 20px; -moz-border-radius-bottomleft: 20px; border-top-right-radius: 20px; border-bottom-left-radius: 20px; } th.g /* statystyki belka*/ { background-image : url(img/bg1.gif); /* adres do belki */ -webkit-border-bottom-right-radius: 20px; -webkit-border-top-left-radius: 20px; -khtml-border-radius-bottomright: 20px; -khtml-border-radius-topleft: 20px; -moz-border-radius-bottomright: 20px; -moz-border-radius-topleft: 20px; border-bottom-right-radius: 20px; border-top-left-radius: 20px; } th.h /* informacje */ { background-color: #2b3856; /* kolor tla */ -webkit-border-bottom-right-radius: 20px; -webkit-border-top-left-radius: 20px; -khtml-border-radius-bottomright: 20px; -khtml-border-radius-topleft: 20px; -moz-border-radius-bottomright: 20px; -moz-border-radius-topleft: 20px; border-bottom-right-radius: 20px; border-top-left-radius: 20px; } Internet exploler z racji swojego zacofania technicznego nie obsługuje zaokrąglania rogów. Być może w najnowszej wersji tej przeglądarki będzie to działać, ja na dzień dzisiejszy nie mam zamiaru czytać kilkadziesiąt stron poradników jak to zrobić po IE.
MiG Napisano 9 Kwietnia 2012 Zgłoszenie Napisano 9 Kwietnia 2012 Fajnie to wygląda ) A juz myslalem ze bug czy coś hihi
deusx Napisano 9 Kwietnia 2012 Autor Zgłoszenie Napisano 9 Kwietnia 2012 Dodam, że pod każdy skin tym razem indywidualnie kolor jest dobrany, poprzedni były niebieskie paski w każdym skinie w podglądzie, teraz znacznie lepiej to wygląda
MiG Napisano 9 Kwietnia 2012 Zgłoszenie Napisano 9 Kwietnia 2012 Deus, nie działa znowu opcja wstecz.
hhsnake0 Napisano 9 Kwietnia 2012 Zgłoszenie Napisano 9 Kwietnia 2012 (edytowane) Deus, nie działa znowu opcja wstecz. mi na Mozilla/5.0 3.6.28chodzi wszystko pięknie i mogę dać wstecz Edytowane 9 Kwietnia 2012 przez hhsnake0
MiG Napisano 9 Kwietnia 2012 Zgłoszenie Napisano 9 Kwietnia 2012 Dobra, zrobiłem ctrl + f5 i już odzyskałem kontrole
spieriz Napisano 9 Kwietnia 2012 Zgłoszenie Napisano 9 Kwietnia 2012 (edytowane) bardzo ładnie to wygląda. mam jeszcze taką propozycję, że może by do komórki "badania" dodać jeszcze czas, jaki pozostał do końca? i jeszcze można też dodać do tego odnośnik do labolatorium Edytowane 9 Kwietnia 2012 przez spieriz
Rekomendowane odpowiedzi