deusx Napisano 7 Kwietnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Co sądzicie, aby lekko zmienić górną część podglądu "modern" na coś takiego: Wydaje mi się, że wygląda to bardziej estetycznie, mniej kwadratowo (obecnie kwadrat w kwadracie jest i dość ciężko to wygląda )Wpis o ilości transporterów potrzebnych do przewiezienia surowców byłby w zakładce flota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hhsnake0 Napisano 7 Kwietnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 mi się podoba.Jest czytelny i ciekawie wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiG Napisano 7 Kwietnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 No jest calkiem przyzwoite Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neverr Napisano 7 Kwietnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 git majonez, mozna zmieniac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dagger157 Napisano 7 Kwietnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Wydaje mi się, że wygląda to bardziej estetycznie, mniej kwadratowo (obecnie kwadrat w kwadracie jest i dość ciężko to wygląda )Czy ja wiem czy kwadrat w kwadracie, mnie to tam nie przeszkadzało. Ciężko mi jest ocenić. Na pewno zbytniej różnicy nie ma, więc przeciw nie jestem. Zawsze jakieś udoskonalenie i nowość. Jestem za. Niech ogam wyrabia swój własny styl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 7 Kwietnia 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Mały update, usunięty wpis o transporterach i usunięcie obramowania z buttonu FB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan_Himan Napisano 7 Kwietnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Hmm Moim zdaniem jest nawet teraz OK ,ale nowy pomysl tez fajny. Jestem za zmiana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catalyst Napisano 7 Kwietnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Ładny ten nowy podgląd Estetyczny i wogóle . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisex123 Napisano 7 Kwietnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 ladny widok taka odskocznia jestem za zmiana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
T.T Napisano 7 Kwietnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 moze wprowadzisz mozliwosc wyboru ? tak jak skina bo ja bym został przy starym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StoProCent Napisano 7 Kwietnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 no ja też bym jednak wolał ten co jest obecnie xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 7 Kwietnia 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 moze wprowadzisz mozliwosc wyboru ? tak jak skina bo ja bym został przy starym Raczej nie, kwestia tutaj raczej przyzwyczajenia się. Gdyby wygląd zupełnie odbiegał, to byłaby 3 opcja, ale to jest prawie to samo, tylko tabelki zaokrąglone i parę nowych informacji po lewej stronie (sojusz, badanie). Dlatego jest temat, czy wprowadzać taki model podglądu czy nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
T.T Napisano 7 Kwietnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 odbiegajac od tematu ile surki jest w transporcie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chada Napisano 8 Kwietnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2012 ja jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 9 Kwietnia 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2012 Nowe poprawki wyglądu zostały wgrane:-modern wygląda bardziej nowocześnie (UWAGA, aby zmiany były poprawnie wyświetlane niezbędne jest aktualizowanie cache przeglądarki, w tym celu należy otworzyć podgląd w nowej karcie i nacisnąć F5 (Odśwież)).-klasyczny zaś został maksymalnie odchudzony, wygląda on w 100% klasycznie, nie ma tam zbędnych dodatków jak licznik online itp. I w końcu udało się like zmienić na lubię to... Jeżeli chcesz, aby zewnętrzny skin obsługiwał podgląd musisz do głównego pliku css (formate.css) dodać następujący kod th.d /* statystyki */ { background-color: #2c3856; /* kolor statystyk */ -webkit-border-top-right-radius: 20px; -webkit-border-bottom-left-radius: 20px; -khtml-border-radius-topright: 20px; -khtml-border-radius-bottomleft: 20px; -moz-border-radius-topright: 20px; -moz-border-radius-bottomleft: 20px; border-top-right-radius: 20px; border-bottom-left-radius: 20px; } th.e /* planeta belka */ { background-image : url(img/bg1.gif); /* adres do belki */ -webkit-border-top-right-radius: 20px; -webkit-border-top-left-radius: 20px; -khtml-border-radius-topright: 20px; -khtml-border-radius-topleft: 20px; -moz-border-radius-topright: 20px; -moz-border-radius-topleft: 20px; border-top-right-radius: 20px; border-top-left-radius: 20px; } th.f /* informacje belka*/ { background-image : url(img/bg1.gif); /* adres do belki */ -webkit-border-top-right-radius: 20px; -webkit-border-bottom-left-radius: 20px; -khtml-border-radius-topright: 20px; -khtml-border-radius-bottomleft: 20px; -moz-border-radius-topright: 20px; -moz-border-radius-bottomleft: 20px; border-top-right-radius: 20px; border-bottom-left-radius: 20px; } th.g /* statystyki belka*/ { background-image : url(img/bg1.gif); /* adres do belki */ -webkit-border-bottom-right-radius: 20px; -webkit-border-top-left-radius: 20px; -khtml-border-radius-bottomright: 20px; -khtml-border-radius-topleft: 20px; -moz-border-radius-bottomright: 20px; -moz-border-radius-topleft: 20px; border-bottom-right-radius: 20px; border-top-left-radius: 20px; } th.h /* informacje */ { background-color: #2b3856; /* kolor tla */ -webkit-border-bottom-right-radius: 20px; -webkit-border-top-left-radius: 20px; -khtml-border-radius-bottomright: 20px; -khtml-border-radius-topleft: 20px; -moz-border-radius-bottomright: 20px; -moz-border-radius-topleft: 20px; border-bottom-right-radius: 20px; border-top-left-radius: 20px; } Internet exploler z racji swojego zacofania technicznego nie obsługuje zaokrąglania rogów. Być może w najnowszej wersji tej przeglądarki będzie to działać, ja na dzień dzisiejszy nie mam zamiaru czytać kilkadziesiąt stron poradników jak to zrobić po IE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiG Napisano 9 Kwietnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2012 Fajnie to wygląda ) A juz myslalem ze bug czy coś hihi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 9 Kwietnia 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2012 Dodam, że pod każdy skin tym razem indywidualnie kolor jest dobrany, poprzedni były niebieskie paski w każdym skinie w podglądzie, teraz znacznie lepiej to wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiG Napisano 9 Kwietnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2012 Deus, nie działa znowu opcja wstecz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hhsnake0 Napisano 9 Kwietnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2012 (edytowane) Deus, nie działa znowu opcja wstecz. mi na Mozilla/5.0 3.6.28chodzi wszystko pięknie i mogę dać wstecz Edytowane 9 Kwietnia 2012 przez hhsnake0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiG Napisano 9 Kwietnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2012 Dobra, zrobiłem ctrl + f5 i już odzyskałem kontrole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 9 Kwietnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2012 (edytowane) bardzo ładnie to wygląda. mam jeszcze taką propozycję, że może by do komórki "badania" dodać jeszcze czas, jaki pozostał do końca? i jeszcze można też dodać do tego odnośnik do labolatorium Edytowane 9 Kwietnia 2012 przez spieriz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi