deusx Napisano 6 Kwietnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 Witam ! Poszukuję serwisów, najlepiej z formą reklamy AdTaily które idealnie nadają się na reklamę naszej gry.Serwisy muszą być o tematyce gier ew. rozrywki (dobrą stroną na reklamę w tematyce rozrywki jest np. serwis sadistic.pl lub tematyka gier gamecenter.pl/forum). Cena reklamy raczej obojętna, to już indywidualnie będzie ustalane czy się opłaca czy nie. Gdzie często przesiadujecie, gdzie jest dużo osób i możliwa forma reklamy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marshall Napisano 6 Kwietnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 www.sadistic.pl //warn za spam + nieczytanie całości postów//deusx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catalyst Napisano 6 Kwietnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 forum.mybboard.pl - na samym dole (nie koniecznie serwis o tematyce gier, ale możne się przyda) było kilka takich serwerów ale mi z głowy wyleciały. Jutro dopisze jak mi się przypomni wiocha.plnaprzerwie.plonrpg.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 6 Kwietnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 demotywatory, komixxy, kwejk, studentpotrafi, besty. Zaglądniesz do jednego serwisu i masz w nich linki do kolejnych. Ww. są chyba najpopularniejsze, a przynajmniej u nas na nudnych lekcjach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomi6652 Napisano 6 Kwietnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 Nie wiem jak tam z reklamami, bo adblock skutecznie wszystko blokuje, ale z popularnych to:joemonster.orgbash.org.plmistrzowie.org Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
T.T Napisano 7 Kwietnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 (edytowane) http://www.teamliquid.net/strona moze po angielsku ale kolebka scII no i 15 tysi ludzi siedzi chyba non stop na tej stronie... Edytowane 7 Kwietnia 2012 przez T.T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi