Gość Gal Anonim Napisano 6 Kwietnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 Chciałem zrobić zadanie z niszczeniem moonów wysłałem flotę na niszcz i po niszczeniu już nie wróciła;// Raport niszczenia ksiezyca: Szansa na zniszczenie moona: 46%Prawdopodobienstwo zestrzelenia GS: 11%Księżyc nie został zniszczony.Flota uległa zniszczeniu. http://play.ogam.online/uni3/rw.php?raport=01a8bac8afd8886ab7ea5dafaad9de11431a166f Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catalyst Napisano 6 Kwietnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 Flota uległa zniszczeniu. Umiesz czytać czy nie za bardzo ? Po prostu gś padły podczas niszczenia moona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gal Anonim Napisano 6 Kwietnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 nie doczytałem:P:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hhsnake0 Napisano 6 Kwietnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 omG Poprawiłeś mi humor tym tematem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Che_ster Napisano 6 Kwietnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 hahahahahahahaha co za łeb //Ostrzeżenie słowne za obrazę + spam.//deusx DarkPassenger dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi