Rezuter Napisano 5 Kwietnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 WitamMożecie mi powiedzieć jak skasować planety? kolonizowałem je i mają po 100 pól to nie warto nawet tam nic inwestować.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catalyst Napisano 5 Kwietnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 Wchodzi na planetę którą chcesz skasować i na górze masz "nazwa planety - edytuj" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rezuter Napisano 5 Kwietnia 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 :/ znaleść tego nie mogę jakoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 5 Kwietnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 Nad licznikiem graczy online. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rezuter Napisano 5 Kwietnia 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 AA tu dobra dzięki za pomoc.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi