deusx Napisano 3 Kwietnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Witam ! Wzór niszczenia księżyca został zmodyfikowany, niszczenie jest teraz dokładnie 30% łatwiejsze.Nic poza tym nie zostało zmienione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 3 Kwietnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 (edytowane) Wypadałoby proporcjonalnie zmniejszyć koszt tworzenia.. ale to tam już szczegół. Edytowane 3 Kwietnia 2012 przez Neriel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 3 Kwietnia 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Koszta tworzenia pozostają bez zmian, bo księżyc w większości przypadków powstaje ze zwykłego ataku, więc tutaj koszta nie są liczone, księżyc to po prostu "efekt uboczny" naszego złomu. Własna próba moona tym samym stała się droższa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomi6652 Napisano 3 Kwietnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Chciałbym zapytać czy symulator w grze ma już nowe dane czy nie, i skoro już jesteśmy przy symulatorach to czy da się gdzieś złapać ten do tworzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 3 Kwietnia 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Symulatory w grze są zawsze aktualne, symulator tworzenia księżyca będzie dostępny jutro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomi6652 Napisano 7 Kwietnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Symulatora tworzenia jak nie było tak nie ma, a ten w grze jest nieaktualny. Może by tak coś z tym zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DanielDz Napisano 8 Kwietnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2012 symulatory juz sa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 8 Kwietnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2012 Ten od tworzenia jeszcze nie bardzo, bo podaje błędne wyniki wpisując ilość LM i powinien odwrotnie działać - wpisujemy średnicę i pokazuje ile wysłać LM lub %. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DanielDz Napisano 8 Kwietnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2012 a jak dla mnie jest ok...wpisze ile LM chcialbym wyslac i mi pokaze jaki moze byc duzy moon... mozna dodac opcje ktora proponujesz ale teraz tez jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 8 Kwietnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2012 Chcę mieć moona 8.000 i żeby taki otrzymać musiałem zrobić 9 symulacji nim znalazłem tę wielkość. Lepiej wpisać jakiego się chce niż go szukać metodą prób i błędów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DanielDz Napisano 8 Kwietnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2012 a z drugiej strony mam 10kkk LM i chcialbym wiedziec jakiego moona moge miec za to. ja bym dodal obydwie opcje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 8 Kwietnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2012 (edytowane) Potrzebujesz moona zrobić ale widzisz, że mały to nie robisz?Jak już masz tyle to albo robisz tym co masz niezależnie co wyjdzie albo zbierasz na takiego jakiego potrzebujesz Ale pewnie, nie zaszkodzi dać kilku wersji skoro ta i tak już jest.Tylko może lepiej widocznych, bo cudem zauważyłem podkreślenie na tekście.. Może nawet dodać osobną grafikę? Edytowane 8 Kwietnia 2012 przez Neriel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DanielDz Napisano 8 Kwietnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2012 dokladnie, jak widze ze maly to nie robie...po to jest symulator zebym mogl sobie wybrac jakiego chce, tyle LM = taki moon. twoja propozycje tez moznaby dodac.chce moona "x" potrzebuje "y" LM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi