Gość Gal Anonim Napisano 3 Kwietnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 chodzi o to, ze nie zalicza mi tego zadania "Wybuduj falangę czujników na poziom co najmniej 5".a mam rozbudowaną falangę 16. I dalej nic... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iac Napisano 3 Kwietnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Wejdź na ten księżyc, na zakładkę budynki i dopiero na zakładkę zadania. kamillu12 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gal Anonim Napisano 3 Kwietnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 No w końcu zadziałało za 3 razem;)) Dzięki Jacme... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iac Napisano 3 Kwietnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 To oceń proszę mój post na +, a moderator myślę może zamknąć temat. by Dagger157 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi