pzpl Napisano 2 Kwietnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Nie wiedziałem gdzie to za bardzo wpisać. Więc niech będzie do głównego działu.Chciałem się pożegnać. Powody dość banalne - brak czasu .Grałem tu od września 2011 na początku w ogóle nie ogarniałem i po jakimś czasie wszedłem na forum.Tutaj zasięgłem porady a także dostałem 2 konta na u4 i u3. Za bardzo na u4 mi nie przypasiło ale na u3 zacząłem dość intesywnie grać kilka st i sj zrobiłem No to by było na tyle.Cześć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neverr Napisano 2 Kwietnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 oj brak czasu, kazdy na to narzeka ;/ lacznie ze mna. cele uciekaja bo nigdy nie mialem na tyle czasu zeby dopilnowac. wrzuc sobie konta na urlop,a moze kiedys do nas wrocisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dagger157 Napisano 2 Kwietnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Nie wiedziałem gdzie to za bardzo wpisać. Więc niech będzie do głównego działu.Przeniesione do hydeparku. Raczej tutaj są wszystkie pożegnania graczy. Ahh, ten czas. Wiele graczy przez to kończy grę. Nie kończ gry, tylko tak jak radzi Neverr, weź urlop lub jak masz czas to wpłacaj surkę do banku. Zawsze się coś po tym czasu nazbiera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiG Napisano 2 Kwietnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Ahh, ten czas. Wiele graczy przez to kończy grę. Nie kończ gry, tylko tak jak radzi Neverr, weź urlop lub jak masz czas to wpłacaj surkę do banku. Zawsze się coś po tym czasu nazbiera. Taa, żebym znów się miał o co rozbijać haha xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi