Gość Napisano 31 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 a myślisz że dużo ludzików będzie się pisać na tego typu imprezę? : > wątpie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzio06 Napisano 31 Marca 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 ja może nie jestem takim typowym woodstockowiczem ale lubię ten klimat, świetna impreza:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turi Napisano 31 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 ja tam bym pojechał aby poznać kilka ciekawych mordek i wypić z wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzio06 Napisano 31 Marca 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 ja myślę że może być trochę osób:) ci co nie byli tam to nie wiedzą co tracą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turi Napisano 31 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 no ja nie byłem bo nie było z kim jechać ale zawsze na jakiś zlot można się wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzio06 Napisano 31 Marca 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 a był już jakiś zlot ogam? Jak nie to musi być ten pierwszy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turi Napisano 31 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 z tego co wiem to miałbym na Śląsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StoProCent Napisano 1 Kwietnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 takie zlot jest ciężko zorganizować ^^ łatwiej zrobić slot sojuszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi