bodzio06 Napisano 31 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Serdecznie witam wszystkich, mam na imię Grzesiek, mam 19 lat, gram na uni 5 jakieś pół roku, interesuje się piłką nożną, trochę siłką i wędkarstwem oraz kibicuje United! Jak macie jakieś pytania to piszcie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turi Napisano 31 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 ooo sojusznik Uczysz się ? Jak tak to jaki zawód ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marshall Napisano 31 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Dzien dobrya wiec:z kad jestes i gdzie flote chowasz ? :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turi Napisano 31 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 marshall pałko sam sobie poszukaj flote a nie się pytasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzio06 Napisano 31 Marca 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Jestem z zachodniopomorskiego ale na granicy z lubuskim, mała miejscowość, aktualnie niestety się nie uczę, tak wyszło, rok przerwy, planuję od października dalej się uczyć, aktualnie pracuje jako spawacz:)A co do marshalla to mógłbyś już nie skanować bo jak wchodzę na konto i widzę tyle raportów to serce mi zaczyna dwa razy szybciej bić, kiedyś może nie wytrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turi Napisano 31 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Ja mieszkam w Lubuskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzio06 Napisano 31 Marca 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 a jaka miejscowość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marshall Napisano 31 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Turi w lesie mieszkaraz tu raz tamdogadacie sie to z buta dojdzie do ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turi Napisano 31 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Aktualnie Zielona Góra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turi Napisano 31 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 marshall pałko zabawne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StoProCent Napisano 31 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 (edytowane) witam Ci serdecznie a Marshel sie nie przejmuj on lubi taj skanować to taki gejek ogamowy xd Edytowane 31 Marca 2012 przez StoProCent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marshall Napisano 31 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 zabawny to bedzie twoj warn za brak edycji postow hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turi Napisano 31 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Po mojemu to jest temat na luzie wiec powinno być na luzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzio06 Napisano 31 Marca 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 jak coś to możemy na woodstocku zrobić zjazd ogam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzio06 Napisano 31 Marca 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 do zielonej to mam kawałek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turi Napisano 31 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 ile masz tych km ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzio06 Napisano 31 Marca 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 200:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turi Napisano 31 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 e to mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzio06 Napisano 31 Marca 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Sorki, jednak 133:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turi Napisano 31 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 to blisko masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzio06 Napisano 31 Marca 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Na samej granicy mieszkam to zawsze to bliżej niż np ze szczecina ale jakoś w kierunku zielonej nie wyruszałem nigdy, nie no raz jak mały byłem to tam pojechałem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 31 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 (edytowane) Serdecznie witam wszystkich,mam na imię Grzesiek, mam 19 lat, gram na uni 5 jakieś pół roku, interesuje się piłką nożną, trochę siłką i wędkarstwem oraz kibicuje United! Jak macie jakieś pytania to piszcie:) jak coś to możemy na woodstocku zrobić zjazd ogam:) no cześć ^^ Edytowane 31 Marca 2012 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turi Napisano 31 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Iza też się piszesz na Woodstock ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 31 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 no musiałabym na głowę spaść odpuszczając sobie koncert Machine Head ; d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turi Napisano 31 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 To robimy tam zlot ogam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi