Skocz do zawartości

Surowce za tryt

Gość Zmijka

18 użytkowników zagłosowało

1. 1. Dobry pomysł ?

• Tak
      13
    • Nie
      5

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Zmijka

Troszke dziś spamuję ale co wy na to aby za tryt bylo mozna wykupić surowce ustalone ilościowo przez administracje , np za 50 k trytu mozna by bylo dostać po 10 000 000 000 000 metalu , kryształu i deuteru :)

Bylo by to dobre rozwiązanie dla ekonomów jak i flociarzy , w przeciwieństwie do aktualnego stanu gdzie mozna skrócić czas badania lub zmnijeszyć spalanie które jest moim zdaniem bezużyteczne .

pzdr :)

jestem na nie dlatego ze surowce juz sa z ekspedycji... takze nie trzeba jeszcze tego dodawac, tryt na spalanie i do badan wystarczy.

dodam jeszcze ze troche za duzo surki proponowales... "50k trytu za 10 bln kazdej surki" to o wiele za duzo :P

doszloby do tego ze nikt by nie kupowal surowcy za astaty... ja bym byl szczesliwy ale mysle ze deusx raczej nie :D

jestem na nie dlatego ze surowce juz sa z ekspedycji... takze nie trzeba jeszcze tego dodawac, tryt na spalanie i do badan wystarczy.

dodam jeszcze ze troche za duzo surki proponowales... "50k trytu za 10 bln kazdej surki" to o wiele za duzo :P

doszloby do tego ze nikt by nie kupowal surowcy za astaty... ja bym byl szczesliwy ale mysle ze deusx raczej nie :D

Nic w przyrodzie nie ginie i się nie powiększa, cena wymiany na pewno byłaby obliczona proporcjonalnie do surowców z ekspedycji, czyli 2000 trytu byś wymienił na ilość surowców, którą przywiozą np. 20.000.000 szperaczy. Jednak jak wyżej pisałem taka opcja jest zupełnie bezpodstawna, tryt nie jest walutą w grze, więc jego wymiana na walutę nie jest możliwa, bo tryt nie ma nawet ustanowionej swojej wartości.

Gość Gal Anonim

Ale taka opcja, że surowce za tryt to jest dobra jak co niektórzy mają dużo czasu to latają i zbierają tryt. I jak by latali to by mieli co robić a nie tylko wpłać surowce i wyloguj.

Trzeba czasem coś dodawać innego do gry a nie tylko bez przerwy to samo;/

Wątpię żeby każde szybciej było normą. Jak będzie szybciej to będzie ciekawiej...

Bez przerwy to samo...........?

Przypomnij, bo zapomniałem kiedy i ile razy dodaliśmy skracanie badań lub zmniejszenie spalania.

I to, że by latali jakby była surka za tryt. No a teraz jest normalnie deuter to czemu nie latają? Chyba nie powiesz, że mało? o.o

Surowców jest dość. A przynajmniej na 26-27 PTE.

W dni wolne jak ma się sporo czasu wolnego to można ok. 80 lotów zrobić i wycisnąć tyle co z dobrego eko.

W mniej wolne dni chociaż 50 da radę i też to i owo się zbierze.

Jak ktoś jest bardziej zajęty to już Trzeba się zadowolić tym co się ma.

Jeśli kieeedyś w końcu giełda wejdzie będzie można sprzedać komuś tryt i to już będzie lepsze rozwiązanie, bo ani surka ani tryt nie zniknie.

Wymieniając tryt na surkę jak w handlarzu jedno znika, a tak ktoś ten "zniknięty" tryt dostanie i się nie zmarnuje.

Tylko kiedy to będzie.. xP

Edytowane przez Neriel

Jest to osobna waluta, stanowisko w tej sprawie jest jasne, nie będzie go można wymieniać na surowce, możemy ograniczyć jego zdobywanie ew na rzecz surowców.

eee, Deus nie rozpędzaj sie, kolega walnął bezsensownym, moim zdaniem, pomysłem, ale to nie licytacja jest :P

W dni wolne jak ma się sporo czasu wolnego to można ok. 80 lotów zrobić i wycisnąć tyle co z dobrego eko.

W mniej wolne dni chociaż 50 da radę i też to i owo się zbierze.

Jak ktoś jest bardziej zajęty to już Trzeba się zadowolić tym co się ma.

no nie chwaląc sie 102 loty wycisnąłem w 24h raz :D ale teraz niedość że nie mam czasu to jeszcze po 20kk latam, dziennie nieraz obróce 20-25 max razy średnio i nie narzekam ;)

a jak wam mało jeszcze to dźwigać PTE wyżej, dźwigać, potem już ładnie leci faktycznie a i nawet jak czarna wpadnie to na 27 PTE trzeba już tylko z 8,5 lotów surke przywieść i już rekompensata jest

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Musisz zaakceptować regulamin Warunki użytkowania.