hhsnake0 Napisano 30 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Witam,Chciałbym zaprezentować wam grę, która może rozruszać trochę forum.Tą grę kiedyś prowadziłem na inny forum i cieszyła się ona dużym zainteresowaniem Grę nazwałem "Mistrz zgadywania" Gra jest banalnie prosta i to jest w niej fajne Liczy się głównie dobre oko i wyobraźnia Zasady Gry:-Gra polega na odgadnięciu obrazka, który jest w pewien sposób zasłonięty.-Grę wygrywa ta osoba, która pierwsza odgadnie 8 obrazków-Każda osoba może tylko raz może zgadywać przy każdym wklejonym obrazku-Jeśli przez dłuższy czas nikt nie może odgadnąć co kryje się pod zasłoniętym obrazkiem, osoba prowadzącawkleja podpowiedź w postaci bardziej odsłoniętego obrazka i każdy ponownie ma możliwość odgadywania.-Punkt zostaje przyznany PIERWSZEJ osobie, która prawidłowo odgadnie co jest na obrazku.-Posty z odpowiedziami nie mogą być edytowane (post edytowany nie jest brany pod uwagę i wyklucza z dalszego odgadywania)-Jeśli deusowi spodoba się pomysł może doda do tej gry jakąś wygraną-Aktualne wyniki konkursu zawsze są aktualizowane w PIERWSZYM poście konkursu- Po każdej PODPOWIEDZI wszyscy mają ponownie możliwość zgadywania (1 raz na każdą podpowiedź) A teraz zaprezentuję jak to ma wyglądać Podawany jest 1-szy obrazek:http://imageshack.us...85/zabawa1.jpg/Każdy zgaduje Jeśli nie uda się nikomu np przez 2 dni odgadnąć wklejam PODPOWIEDŹhttp://imageshack.us...10/zabawa2.jpg/Jeśli nadaj jest za trudne kolejną....http://imageshack.us...44/zabawa3.jpg/I w momencie gdy ktoś odgadnie wyświetlam oryginalny obrazek http://imageshack.us...09/granatw.jpg/A szczęśliwiec otrzymuje 1pkt I tak aż ktoś zgarnie 8pkt Proszę o wypowiedzenie się w temacie czy się wam podoba ps.Cat miałem to wczoraj umieścić ale nie dałem rady Dagger157 i deusx dodali reakcje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MENTALISTA Napisano 30 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Całkiem całkiem gra warta uwagi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dagger157 Napisano 30 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Zabawa fajna, ale pierwsza osoba ma najgorzej, bo zawsze może naprowadzić resztę, albo reszta odpowie podobnie. Wziąłbym w czymś takim udział. Rozruszam trochę swoją wyobraźnię. Ocena to oczywiście 5/5 i czekam na start tej zabawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hhsnake0 Napisano 30 Marca 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Ocena to oczywiście 5/5 i czekam na start tej zabawy. Czekam na wypowiedzi adminów Może uda się wynegocjować jakieś nagrody Wtedy gra będzie naprawdę fajna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dagger157 Napisano 30 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 (edytowane) Może uda się wynegocjować jakieś nagrodyNie muszą być duże.Deusx, można dać rangę na forum: "Mistrz zgadywania" w zamian za oscary. Oczywiście dostanie ją ten, kto wygra tę zabawę do czasu kolejnego mistrza. Wtedy gra będzie naprawdę fajnaNo, ja czekam. Nie muszą być duże nagrody, ale takie żeby satysfakcjonowały (ranga na forum, skromny geolog lub 3bln. deuteru od organizacji ). Najważniejsze by dużo graczy forum odwiedzało. Edit: Albo trochę trytu w nagrodę. Edytowane 30 Marca 2012 przez Dagger157 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hhsnake0 Napisano 30 Marca 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Najważniejsze by dużo graczy forum odwiedzało.No właśnie o tym samym z Catem rozmawiałem Może się spodoba pomysł innym Więc czekam na zdanie innych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neverr Napisano 30 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Fajny pomysl ja sie z checia wlacze ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StoProCent Napisano 30 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 jestem za bardzo fajny pomysł ' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 31 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Zabawa jak każda inna, na razie możemy wprowadzić na próbę i zobaczymy, jakim zainteresowaniem się cieszy. Jeżeli będzie ono względne pomyślimy o jakiś geologach lub innych nagrodach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catalyst Napisano 31 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Ja jestem za Na początek jako nagroda może być geolog tak jak Deus napisał a później się pomyśli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marshall Napisano 31 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 no i ja sie tez psize na to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 31 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 no to czekamy aż snejk założy temacik z pierwszym postem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hhsnake0 Napisano 31 Marca 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 no to czekamy aż snejk założy temacik z pierwszym postem. Oki w dniu jutrzejszym zaczynamy bo teraz mnie nie ma w domu Mam wszystko przygotowane i nie będzie problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marshall Napisano 31 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 snake tylko nieklejaj tutaj swoich genitaliów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neverr Napisano 31 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 moze lepiej jakby sie zajal tym ktos kto nie gra aktywnie - snake tak to jest odsuniety od zabwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomi6652 Napisano 31 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 A nie ma być tak, że kto wygra to zadaje następne? Tylko jeśli by były nagrody to trzeba by było jakieś terminy ustalić, żeby się nie zrobiło tego zbyt dużo. Co do zabawy to może być fajnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 31 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Zabawę poprowadzimy my, aby mieć pewność, że nie będzie podpowiadania (nikogo teraz nie urażając), tym samym każdy będzie mógł wziąć w zabawie udział. Do wtorku postaramy się już pierwszy obraz wynaleźć i obrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DanielDz Napisano 31 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 ja tez jestem za, niby glupota ale moze byc fajnie czekam na rozpoczecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hhsnake0 Napisano 31 Marca 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Zabawę poprowadzimy my, aby mieć pewność, że nie będzie podpowiadania (nikogo teraz nie urażając),Właśnie chciałem pisać do Ciebie, żebyś to kogoś wytypował do prowadzenia gry bo pewnie ktoś mógłby powiedzieć, że jest możliwość podpowiadania Czekam na rozpoczęcie gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość karaluch Napisano 31 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Gdy pojawia się nowa gra na forum - wiedz,że coś się dzieje...Świetny pomysł z tą grą snake Szacun dla admina, za zgode na wprowadzenie nowej zabawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hhsnake0 Napisano 31 Marca 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Świetny pomysł z tą grą snake :hura: co jak co ale jak się ta gra już wam znudzi to mam jeszcze 2 inne SPRAWDZONE pomysły ale to na razie tajemnica Może za jakiś czas dam pomysł na coś nowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hhsnake0 Napisano 5 Kwietnia 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 I jak pomysł zostanie wprowadzony?Bo była akceptacja i jakoś nic nie widać, żeby się cos miało zmienić....... Piszę post pod postem aby było to zauważone .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marshall Napisano 5 Kwietnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 snake to daj jakies zdjecie na probe i sobie pozgadujemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hhsnake0 Napisano 12 Kwietnia 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 mija kolejny tydzień.....I dalej nic.....Może ja to poprowadzę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nosio Napisano 12 Kwietnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 prowadź! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi