faziee Napisano 27 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 (edytowane) Może dałoby radę wprowadzić szpiegowania moona i planety jednoczesnie.. Dla osób skanujących bardzo dużo i co chwilę jest to uciążliwe w rzeczywistości. Mianowicie chodzi o najeżdżanie na moona a następnie klikanie opcji szpieguj.. Obok "ikonki" do szpiegowania planety mogłaby powstać nowa Edytowane 27 Marca 2012 przez faziee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anonymous Napisano 27 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 No i jeszcze frytki do tego... Bez przesady może. Jeszcze chwile i będziecie pisać propozycję aby podawało koordy w którym miejscu jest najwięcej warta stojąca flota. Ja jestem na nie, choć latam, to jednak co za dużo to nie zdrowo. Nosio i deusx dodali reakcje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RR4LiFE Napisano 27 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Ja również na nie. No chyba, że otworzą jakieś uni dla niepełnosprytnych to wtedy czemu nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catalyst Napisano 27 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Zeskanowanie koloni i moona zajmuje ≈ 2 sekund jak nie mniej. Pomysł bezsensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 27 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Sumując, nie chcemy już ułatwień, bo gra straci sens ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 27 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 najpierw skanujesz moona (dłużej to zajmuje - otwiera się to menu) a zaraz po tym planetę - niecałe 0,5 sekundy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faziee Napisano 27 Marca 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 (edytowane) taa, znow sie wypowiadaja osoby co skanuja 200 skanow na dzien albo mniej Sprobujcie kilka tysiecy zrobic w ciagu dnia catalyst tu nie chodzi o czas tylko ból nadgarstka Edytowane 27 Marca 2012 przez faziee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anonymous Napisano 27 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Faziee jakie Ty masz dokładne wyliczenia, nie wiedziałem że po 200 skanów dziennie robię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 27 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 (edytowane) @EDITUsuwam, bo faktycznie się walnąłem tutaj :] Edytowane 27 Marca 2012 przez Neriel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StoProCent Napisano 27 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 heh fazi tak zawsze było i jest ale moim zdaniem jedna ta opcja nie jest tak potrzebna xd z tego względu ze skanowanie moona i planety to chwilka xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faziee Napisano 27 Marca 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Neriel mógłbyś mnie nie oczerniać, bo ja nic takiego nie pisałem. Wszystko idzie w stronę ekowców, zabijecie tą grę, powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StoProCent Napisano 27 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 co prawda to prawda Fazik niestety gra idzię w złym kierunku ale to przez to ze deusx i Niereil nie bierze pod uwagę zdania doświadczonych flociarzy tylko Nierela który kelpiej tylko i wyłacznie eko i myśli ze wszystki rozumy pozjadał xd takie jest moje zdanie Y2K dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marshall Napisano 27 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 fazik nieprzesadzaj moze twoj pomysł nie ma sensudokacz najpierw klutnie z moonami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 27 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 (edytowane) Mówisz? Spox, w takim razie sorki W każdym razie skanowanie 2000 graczy nie jest obowiązkiem, więc sam sobie ból sprawiasz @SPC, paplaj dalej, a na pewno gra dzięki Tobie odżyje. Edytowane 27 Marca 2012 przez Neriel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faziee Napisano 27 Marca 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Widzisz i wracamy do punktu wyjścia( w sumie wszystko kieruje się do niego ) nie musiałbym tyle skanować, tylko już akcja na moona by była. Krótka obserwacja - zdjęcie moona i flotka na fali ^^. A że pieniędzy nie wtopie na 25mln GŚ i nie mam tyle dexu to muszę szukać stojącej flotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
montecristo Napisano 28 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 a moze by tak wyszukiwarke zainstalowac... wpisac nick gracza i bam wszystkie planetki wraz z monami w jednej chwili:)))))no bo po co ttyle czasu tracic na szukanie juz nie mowie o kilikaniu:)))a zapomnial bym administracja w nagrode za 1000 skanow zwroci koszty spalonego deuteru...)))na poczatek tyle pozniej dopisze reszte...))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catalyst Napisano 28 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Temat robi się śmieszny. ZAMYKAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi