chada Napisano 26 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Witam chcialem sie zapytac o astaty ostatnio niby jakas promocja jest a bynajmniej tak pisze wiec chcialbym aby DEUSX wyjasnil wszystkim w jakim sensie promocja skoro przed promocja wszystko bylo tak samo? to jest tylko wprowadzanie graczy w blad !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 26 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Za dodatki wszystko jest tańsze.Nie wiem czemu za astaty nie, ale geolog roczny kosztował chyba 1250-1350, a kosztuje tam z 500 dodatków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
T.T Napisano 26 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 chwyt marketingowy, tak jak raty 0% niby nic nie placimy ale ukrytych oplat pelno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 26 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 W sensie promocja, że masz o x razy więcej niż bez promocji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 27 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 myślę, że chadzie chodzi o to, że zmieniła się nazwa z "promocja jakaś tam" na "promocja wiosenna", a poza tą nazwą nic się nie zmieniło, tzn. ceny są dalej takie same. kamillu12 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chada Napisano 28 Marca 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 dokladnie o to mi chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi