Czarny93 Napisano 26 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 (edytowane) Problem znany i nie lubiany, ale zakładam temat ponieważ problem miał zniknąć wraz z wprowadzeniem nowego systemu flotJednak nie jest tak idealnie: http://play.ogam.net...ac77557c3ad6c4d 03-26 20:46:43 +0200 Kontrola przestrzeni Recykling - Zebrano 0 jednostek metalu i 0 jednostek kryształu z pozycji [1:194:9]. Usuń zaznaczone wiadomościUsuń niezaznaczone wiadomościSkasuj wszystkie wiadomościSkasuj wiadomości z tego działu Złomu nikt nie sprzątnął, bo sprawdzałem i leżał po przylocie recków Edytowane 26 Marca 2012 przez LatajacyTalerz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Led Napisano 26 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 no racja złom leży u mnie a ja na pewno w 2 sek po ataku go nie zwinąłem ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiG Napisano 26 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 spotkalem sie z tym.samym bledem dosc niedawno, napisalem maila o zwrot gdyz zlom nie zostal zebrany przez recki, a lezal do czasu gdy obronca go nie zebral... niestety Pan deus uznaje ze to nie powinno miec miejsca gdyz wg niego jest naprawione i wszystko git i zwrotu nie dostane. A prawda jest taka ze blad dalej istnieje, i jest mi przykro, ze dostalem odpowiedz olewajaca totalnie mnie i moja sprawe tekstem >>a nie pomyslales ze zlom zostal zebrany przed Twoimi reckami przepraszam ze tu sie zale itd, ale wyrazam po prostu swoja opinie... T.T dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anonymous Napisano 26 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 A ja już znalazłem kolejny błąd: Gdy klikam w odnośnik od RW które wstawił LatajacyTalerz, wyskakuje mi wiadomość systemowa "nie jesteś zalogowany". Od kiedy to trzeba być zalogowanym na danym uni żeby RW zobaczyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamillu12 Napisano 30 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Własnie miałem taki przypadek nie zebrało mi złomu ale udało sie wysłać 2 raz recki a wlatywały 3 sec po ataku!Panie Administratorze prosimy naprawić ten błąd albo zacząć oddawać stracone surowce z pz albo za paliwo bo recki nie latają na wodę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catalyst Napisano 30 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Własnie miałem taki przypadek nie zebrało mi złomu ale udało sie wysłać 2 raz recki a wlatywały 3 sec po ataku!Panie Administratorze prosimy naprawić ten błąd albo zacząć oddawać stracone surowce z pz albo za paliwo bo recki nie latają na wodę. Puść recki 5 sec po ataku a na pewną zbiorą. albo zacząć oddawać stracone surowce z pz albo za paliwo bo recki nie latają na wodę. Recki palą kilka mld deuteru, nie przesadzaj aż tak bardzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamillu12 Napisano 30 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 ale po paru takich akcjach ładna sumka spalonego deuteru wychodzi. A co do 5 sec to troszkę dużo 3-4 osoby mogą sie wbić przed moje recki, nie mówiąc o atakach na graczy online gdzie mogą się podstawić i każda sekunda jest ważna w zbiorze złomu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiG Napisano 30 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Kamillu, na spalonym deu to wiesz, mi to lotto. Tylko zlom, o niego tu chodzi... Ja wtopilem i przez buga sie nie pozbieralem... Wiec co mi po spalaniu ?? A nie leca oszczednie te recki tylko na zapas wiec wiesz... Tak czy owak do 60mld wody to nikogo nie zba wi. Dwie planetki przeorac ut i masz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DanielDz Napisano 30 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Puść recki 5 sec po ataku a na pewną zbiorą. Catalyst tu sie mylisz, bo przez te 5 sec ktos inny moze sie wbic i zabrac zlom... trzeba poprawic ten blad jak najpredzej bo zlom powinien byc odrazu, powinien ale z tego co slychac nie jest.tak na prawde to najlepiej puszczac recki po 1 sec, max 2, czym dluzej on lezy tym wieksze ryzyko ze ktos nam go zwinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catalyst Napisano 30 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Jak kamilu puścił recki 3 sec po ataku i nic nie zebrał to jak puścisz 5 sec po to wątpię aby ktoś kto wbił się przed ciebie zebrał cokolwiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DanielDz Napisano 30 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 zlom powinien byc odrazu, nawet jak puszcze recki po sekundzie to powienien byc, tak nie jest = to jest do poprawy. Gracze zrobili swoja czesc zglaszajac problem, teraz kolej administracji ten problem rozwiazac, oczywiscie trzeba troche czasu i kazdy sie z tym powinien liczyc, ale na pewno odpowiedz "wyslij recki 5 sec po i zbiora" nie jest dobrym postepowaniem.nie ma o czym gadac, 1, 2 czy 5 sekund. tym bardziej jak lecisz na planete i ktos moze miec to na fali... nawet 3 sec moze byc za duzo... a czasami zlom moze nawet minute lezec i nic sie nie stanie, ale jezeli moge to po co ryzykowac? czym dluzej czekamy na zebranie zlomu tym wieksze ryzyko, mozesz sie z tym zgadzac lub nie ale taka prawda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anonymous Napisano 30 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Puść recki 5 sec po ataku a na pewną zbiorą. Gdy jest dużo "sępów" to 5 sek po ataku już złomu nie będzie. A ja już znalazłem kolejny błąd: Gdy klikam w odnośnik od RW które wstawił LatajacyTalerz, wyskakuje mi wiadomość systemowa "nie jesteś zalogowany". Od kiedy to trzeba być zalogowanym na danym uni żeby RW zobaczyć? Na moją kwestię ktoś odpowie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 30 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Gdy klikam w odnośnik od RW które wstawił LatajacyTalerz, wyskakuje mi wiadomość systemowa "nie jesteś zalogowany". Od kiedy to trzeba być zalogowanym na danym uni żeby RW zobaczyć?Dzisiaj będzie dostęp do raportów bez logowania się. Co do zbieraniu złomu recyklerami, błąd ten jest weryfikowany, ciągle tworzę różne próby i symulatory, aby problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faziee Napisano 31 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 ten sam blad u mnie, wyszedlem po wlocie jak zwykle wiecej na minus niz na plus... gj 03-31 11:55:50 +0200 Kontrola przestrzeni Recykling- Zebrano 0 jednostek metalu i 8.073.300 jednostek kryształu z pozycji [5:270:11]. http://play.ogam.online/uni5/rw.php?raport=40fd90d027ca5e04bdd5ab677ef59d96624b4c31 jak widzimy RW powstalo 55:48, a recki wpadaly 55:50Inaczej nie moglem bo sloty byly poblokowane przez innych graczy. Wszystko sie zgadza a jednak.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StoProCent Napisano 31 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 szkoda ze ten bład jest już bardzo długo i nadal nie został zlikwidowany ;/ ja też nie raz tam miałem ze recki wpadły 2 s po i nic nie zabrało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość karaluch Napisano 31 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 racja, błąd jest bardzo długo zapraszam do lektury: http://forum.ogam.online/index.php?/topic/8431-recyklery/page__hl__recyklery__fromsearch__1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi