chada Napisano 18 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Witam oddam konto na uni 2 samo eko bank to tajemnica konto ekowe top 78 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiG Napisano 18 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 mi możesz oddać ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faziee Napisano 18 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 chętnie przyjmę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chada Napisano 18 Marca 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 fazi o ile sie niemyle to tu juz nieraz wypadales z gry za bugowanie ? tzn niechce zeby konto moje to samo spodkalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panteon Napisano 18 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Witaj chętnie się zaopiekuje twoim kontem wrazie czego zawsze wróci do ciebie Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nosio Napisano 18 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 MiG to lamka, jego nawet pod uwagę nie bierz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisex123 Napisano 18 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 siemanko:) zagrałbym sobie na innym uni a juz w ogóle na takim dobrym koncie jak Twoje:) gram tylko na 5 wiec mam czas. jestem bardziej ekonomem ale polatać tez mozna. konto się nie zmarnuje pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chada Napisano 18 Marca 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 nosio ciebie tez a lisexa tym bardziej ile razy go widzialem jak z bunkra na u 5 lata to masakra czekam na lepszych graczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faziee Napisano 18 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 raz dostałem bana za bugowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisex123 Napisano 18 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 oj lewusku widze ze nie wiesz jak to jest z eko... jak nie masz floty nie wiadomo jak dobrej to nie latam z moona... bo nie ma takiej potrzeby. no ale spokojnie czekam na ciebie na u5 zobaczymy czy nadal jest tak jak piszesz kozaku zresztą co ja się tłumaczę?? P.S. nie widziałem ze to Twoje konto wiec go i tak bym nie chciał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chada Napisano 18 Marca 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 tak tak niechcial bys haha dobre to wiec jak niechcesz to sie zamknij i sie nie odzywaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anonymous Napisano 18 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Jak już rozmawialiśmy, też mogę się nim zaopiekować, na u4 powoli się cele kończą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan_Himan Napisano 19 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Witam. Ja tez zaopiekowalbym sie twoim kontem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neverr Napisano 19 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 zglaszam swoja kandydature Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kylo25 Napisano 19 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 witam z checia zaopieekuje siekotem twoim;] pozdrawaim i czekam na odpowiedz na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smakosz Napisano 19 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 witam z checią przejmę to konto pisz na pw mam doświadczenie gram na u3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hhsnake0 Napisano 19 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Chada chętnie wezmę to konto.Głównie rozwijać je będę w stronę eko.Chyba, że tarn mnie zirytuje Konto na pewno się nie zmarnuje Jak coś pisz PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
devmaximus Napisano 19 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Chetnie za opiekuje sie twym kontem (zglaszam kandydature) ,duzego doswiadczenia nie mam lecz cos potrafie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan_Himan Napisano 24 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 I co chada oddajesz wkoncu komus te konto ? bo nic nie pisze ze juz oddales. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Perkele91 Napisano 24 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 chetnie przyjme konto nie zmarnuje sie jak cos to PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alfa Napisano 4 Kwietnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Ja mogę przejąć to konto jak coś to pisz na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi