Skocz do zawartości
  • Members

Brak użytkowników do pokazania

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Poleć znajomemu

Podoba Ci się OGam.online? Podziel się tym ze znajomym!
  • Members

Brak użytkowników do pokazania

• Statystyki użytkowników

7 104
    Użytkowników
    303
    Najwięcej online
    koordiyt
    Najnowszy użytkownik
    koordiyt

• Brak zarejestrowanych użytkowników online
  • Statystyki forum

• Tematów
      6,9tys.
    • Odpowiedzi
      67,7tys.
  • Odpowiedzi

• dlaczego z tą grą są takie problemy ze bardzo ją muli nie idzie spokojnie sobie pograć. Zamiast sie relaksować i cieszyć sie gra to sie człowiek denerwuje!!!! Zaczyna mnie to bardzo denerwować możę jeszcze ktoś ma takie problemy?? Ja nie moge jakoś spokojnie pograć ataki zamiast sekunde to trwają po 10 20s. Może coś da sie z tym zrobić wkońcu? Pamietam że jakiś czas temu też były podobne problemy.
    • cześć mój pierwszy post, także bądźcie wyrozumiali, jeżeli na dzień dobry coś narozrabiam    jednym z elementów gier typu Ogame jest ten ciągły stres, że jak trochę podskoczę w statystykach to przyleci ktoś mocny i wyzeruje mi flotę a robią to, bo po prostu nie ma zbytnio innego celu  dodatkowo, gry fanowskie z małą ilością graczy też trochę utrudniają zabawę może tu wrzucić (trochę oklepany) pomysł na rasę obcych sterowaną przez serwer? można to wrzucić w jakiegoś crona, żeby raz dziennie się to odpalało: działania crona: dla każdej galaktyki - sprawdzić czy jest tam wolne miejsce na planetę - jeżeli brak  to dodać planetę obcych (produkcja zależna od jakiegoś przelicznika siły graczy w danej galaktyce) - dodać jakąś losową ilość floty (wg przelicznika) - wysłać kilka ataków na kilka celów w galaktyce  to taka najprostsza wersja, a można tam ciekawie pokombinować z jakimiś warunkami dla słabych planet wysyłać ataki raz dziennie, dla silnych 2-3 razy dziennie albo co dzień dodawać tylko słabe planety, ale jeżeli gracze ich nie rozwalą (zniszczą wszystkie systemy obronne), to co tydzień one awansują na wyższy poziom i będą jeszcze silniejsze   takie skręcenie w kierunku Players vs Enemy przy małej liczbie graczy może być naprawdę spoko   ps. w grze jestem nowy, ale znam silnik, znam też ogame bardzo dobrze
    • To ja proszę o wypłacenie nagrody za aktywność za ostatnie pięć lat plus odsetki   
    • Nagroda za aktywność mimo wszystko jest nędzna   3BLN to max nagroda   Przydałoby się więcej urozmaicenia w gierce bo póki co chyba powolna umieralnia jest  
    • Skoro jestes juz tyle miesiecy to powinienes juz wiedziec jakie sa kwoty
  • Ostatnie aktualizacje statusu

• Narmi  »  kiros

witam czemu zostałem zablokowany z takiego artykułu jak ja zgłosiłem że chłop reklamuje grę inną ?? 
      dostałem wiadomość z reklamą innej gry i za to ja dostaje bana ?
      · 0 odpowiedzi
    • TomaszMROK  »  Leonardo_da_Vinci

Zrobiłem jak mówiłeś - wcisnąłem żółty wykrzyknik.
      · 0 odpowiedzi
    • TomaszMROK  »  Leonardo_da_Vinci

Proszę o odpowiedź na zadane mailowo moje pytania
      · 0 odpowiedzi
    • WombaT2909

Szkoda że nie ma czatu nie dawniej :))
      · 0 odpowiedzi
    • Purtk  »  kiros

Nie cierpię tego forum nie potrafię się tu komunikować od czasu wyłączenia czatów. Czy dostałeś informację o błędzie w zadaniach?
      Nie mam ochoty na pominiecie tego zadania i strate nagrody.

Posiadaj 24 planet, jedną zostaw wolną. Wolna planeta to tzw. "lotka", pozwoli ona na zbliżenie się do przeciwnika (skolonizowanie tymczasowej planety) jak najbliżej celu ataku. Skróci to czas lotu do minimum.

Oczekuje na wykonanie zadania 3. Obecnie 26
      Pomiń - brak nagrody za zadanie!
      · 1 odpowiedź
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Musisz zaakceptować regulamin Warunki użytkowania.